Quantcast
Till salu inom: ”

fritidshus ammarnäs säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Villa med härligt läge mitt i byn med Yngves tjärn på ena sidan och utsikt över älven åt andra hållet. På tomten finns också en timrad stuga som är Ammarnäs äldsta byggnad. Helrenoverat badrum 2013. I Ammarnäs finns skidspår, skoterspår och lift med fyra nedfarter. Här kan man plocka bär och svamp, fiska och vandra längs Kungsleden. Fina fiskevatten finns i vindelälven och Tjulån. I byn finns en kyrka och service i form av fiskecentrum, bibliotek, affär, utlämninsställe, bensinmack och distrikssköterska. Restaurang finns på Wärdshuset och Ammarnäsgården.
Efterlyser att köpa en fin fastighet med ett bra läge. Är inte ute efter något fyndpris, utan snarare ett unikt ställe. Jag betalar det som krävs bara projektet är rätt. Även tips på någon som kan gå i sälj funderingar mottages. Tips som leder till affär belönas. Extra intressant: Placering i anslutning till exempelvis Tjulån eller liknande/ fjällutsikt eller fint fritidshus med Åretrunt standard på hyggligt läge. Allt av intresse mottages och behandlas snarast.
Stuga på fjället för fiskare eller jägare som kan trivas under enkla förhållanden! Inget för den oerfarne. Transport till och från stugan sköter ägaren, kostar 1500 SEK och betalas på plats.
Tvillingstuga med 2st lägenheter, ca 110 kvm totalt. Totalt 16 bäddar. Lillstuga med kök och toa, 6 bäddar. Vedeldad bastu, 16 kvm. Skotergarage. Perfekt för två stora familjer. Bra uthyrningsmöjligheter. Pris 670.000 eller bud. Endast mailsvar. Fler bilder kan mailas.
Tillfälle att köpa ett fritidshus i Ammarnäs som ligger i Europas största naturreservat. Fantastiskt fiske, jakt, skidåknings i området,även fina skoterleder. Obs RING