Quantcast
Till salu inom: ”

fritidshus harö vid sandhamn uthyres säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

FritidshusHarö i Stockholms skärgård. Året runt-standard med golvvärme. 2 sovrum, 4 bäddar toa/dusch samt tvättmaskin med torktumlare. Stort allrum med barkök. Diskmaskin, ugn med micro, spis med keramikhäll. Stor altan i två vädersträck. Tillgång till roddbåt med motor. 6 meter från vattnet med stor brygga. 20 min. båtresa från fastlandet. Reguljär båttrafik och båttaxi. Klippor för sol och bad och liten sandstrand på tomten. Tillgång till sjöbod och båthus. Huset är byggt 2005. Vi bor själva i ett närliggande hus på samma tomt. Är du intresserad kan du maila mig så skickar jag flera bilder.
Hus med året runt standard. Kök/vardagsrum,2 sovrum, toa med dusch. Köket byggt som barkök ihop med vardagsrummet. Sängkammare med dubbelsäng samt ett mindre sovrum med 2 sängar. I duschrummet finns förutom vattentoa även tvättmaskin och torktumlare. Golvvärme i hela huset. I köket finns kyl, frys, ugn, mikro, elspis, diskmaskin, kaffebryggare, spisfläkt och mycket köksutrustning. Liten roddbåt med motor ingår. 6 meter till sjön med liten sandstrand samt badklippor. Tillgång till sjöbod och båthus. Stor altan med grillmöjligheter Stor brygga med segelbåtsdjup. Huset byggt 2005 och är i toppskick. Waxholmsbåt och taxibåt från Stavsnäs.
Fint litet hus, ganska nybyggt, 6 meter från vattnet med stor altan och brygganläggning. Året runt standard med golvvärme. 3 rum och kök. Dusch och vattentoalett. Tvättmaskin och torktumlare. I köket finns kyl, frys, spishäll, ugn, mikrougn, diskmaskin, spisfläkt, kaffebryggare och all annan tänkbar utrustning. Tillgång till sjöbod och båthus. Liten roddbåt med motor ingår. Nära till Sandhamn och Möja. Bryggplats om du har egen båt ingår. Mindre livsmedelsbutik finns på närliggande ö. Till Harö åker du med egen båt, waxholmsbåt eller reguljär taxibåt. Båtarna avgår från Stavsnäs ute på Värmdö. Ring oss gärna om du har några frågor du undrar över.
Ett fritidshus (2 sovrum, vardgsrum/kök+ gästloft) som är under renovering uthyres till någon som är intresserad av att hjälpa till att göra klart huset. Huset ligger på Västerö, nära Harö. Ej sjöutsikt, ej badplats, men närhet till bad. Egen typ
Välvårdat hus med 2 sovrum, vardagsrum med barkök, dusch och vattentoa. 6 meter från vattnet. I köket finns kyl, frys, diskmaskin, spisfläkt, spis med keramikhäll, ugn med mikro, kaffebryggare och mycket annan utrustning. Tvättmaskin och torktumlare i duschrummet. Golvvärme i hela huset varför man bor utmärkt även under höst och vinter. Liten roddbåt med aktersnurra ingår. Tillgång till sjöbod och båthus ingår. Bryggplats för större båt finns.