Quantcast
Till salu inom

"fritidshus harö vid sandhamn uthyres säljes"

Igår

Lodgebord från Artwood

3 250 kr
Blocket.se
Butik Uppsala
Igår

Adria Astella 704 HP (Marki...

679 000 kr
Blocket.se
Nacka
Igår

Värmebaronen MP6

5 000 kr
Blocket.se
Falun
Igår

Nytt högskåp från Qbad

850 kr
Blocket.se
Partille
Igår

Kontinentalsäng 180 cm med...

2 500 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Fritidshus  ·  Stockholm

Hyra fritidshus i Stockholms skärgård på HARÖ. (Nära Sandhamn)

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 år
Fritidshus på Harö i Stockholms skärgård. Året runt-standard med golvvärme. 2 sovrum, 4 bäddar toa/dusch samt tvättmaskin med torktumlare. Stort allrum med barkök. Diskmaskin, ugn med micro, spis med keramikhäll. Stor altan i två vädersträck. Tillgång till roddbåt med motor. 6 meter från vattnet med stor brygga. 20 min. båtresa från fastlandet. Reguljär båttrafik och båttaxi. Klippor för sol och bad och liten sandstrand på tomten. Tillgång till sjöbod och båthus. Huset är byggt 2005. Vi bor själva i ett närliggande hus på samma tomt. Är du intresserad kan du maila mig så skickar jag flera bilder.
0 kr
Hyrahyra.se
Fritidshus  ·  Värmdö

Stuga på Harö (nära Sandhamn)

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 26 dagar
Hus med året runt standard. Kök/vardagsrum,2 sovrum, toa med dusch. Köket byggt som barkök ihop med vardagsrummet. Sängkammare med dubbelsäng samt ett mindre sovrum med 2 sängar. I duschrummet finns förutom vattentoa även tvättmaskin och torktumlare. Golvvärme i hela huset. I köket finns kyl, frys, ugn, mikro, elspis, diskmaskin, kaffebryggare, spisfläkt och mycket köksutrustning. Liten roddbåt med motor ingår. 6 meter till sjön med liten sandstrand samt badklippor. Tillgång till sjöbod och båthus. Stor altan med grillmöjligheter Stor brygga med segelbåtsdjup. Huset byggt 2005 och är i toppskick. Waxholmsbåt och taxibåt från Stavsnäs.
0 kr
Blocket.se

Fritidshus på Harö

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Fint litet hus, ganska nybyggt, 6 meter från vattnet med stor altan och brygganläggning. Året runt standard med golvvärme. 3 rum och kök. Dusch och vattentoalett. Tvättmaskin och torktumlare. I köket finns kyl, frys, spishäll, ugn, mikrougn, diskmaskin, spisfläkt, kaffebryggare och all annan tänkbar utrustning. Tillgång till sjöbod och båthus. Liten roddbåt med motor ingår. Nära till Sandhamn och Möja. Bryggplats om du har egen båt ingår. Mindre livsmedelsbutik finns på närliggande ö. Till Harö åker du med egen båt, waxholmsbåt eller reguljär taxibåt. Båtarna avgår från Stavsnäs ute på Värmdö. Ring oss gärna om du har några frågor du undrar över.
9 000 kr
Blocket.se
Fritidshus  ·  Stockholm

Fritidshus på ö mellan Möja och Sandhamn

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Ett fritidshus (2 sovrum, vardgsrum/kök+ gästloft) som är under renovering uthyres till någon som är intresserad av att hjälpa till att göra klart huset. Huset ligger på Västerö, nära Harö. Ej sjöutsikt, ej badplats, men närhet till bad. Egen typ
22 000 kr
Annonsera.se
Fritidshus  ·  Värmdö

Fritidshus på Harö. Nära Sandhamn

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Välvårdat hus med 2 sovrum, vardagsrum med barkök, dusch och vattentoa. 6 meter från vattnet. I köket finns kyl, frys, diskmaskin, spisfläkt, spis med keramikhäll, ugn med mikro, kaffebryggare och mycket annan utrustning. Tvättmaskin och torktumlare i duschrummet. Golvvärme i hela huset varför man bor utmärkt även under höst och vinter. Liten roddbåt med aktersnurra ingår. Tillgång till sjöbod och båthus ingår. Bryggplats för större båt finns.
0 kr
Blocket.se