Quantcast
Till salu inom

"fritidshus till salu norröra säljes"

Nacka
Igår

Värmebaronen MP6

5 000 kr
Blocket.se
Stockholm
12 år

Fritidshus på Norröra

Hyrahyra.se
Butik Uppsala
Igår

Adria Astella 704 HP (Marki...

679 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Fritidshus  ·  Norrtälje

Bo på Saltkråkan

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Sommarhus i genuin skärgårdsmiljö på Saltkråkan (Norröra). Uthyres möblerad årsvis, augusti-augusti. Kallhyra 2100 kr/månad. Huset är beläget mitt i byn, med 100 meter till Norrfjärdens strand och ett stenkast från farbror Melkers Snickargården med sommarcafé. 300 meter till fina klippbad. Huset är nyrenoverat och består av sovrum, vardagsrum, fullt utrustat kök med vedspis och en stor terrass. Endast sommarvatten. Uppvärmning med direktverkande el. Separett i liten friggebod intill. Vaxholmsbåtens brygga ligger alldeles intill med direktförbindelse till Stockholm, alternativt till Östernäs där bilen kan parkeras gratis. Matvaror medtages till ön. För proviantering under vistelsen åker man båt till Östernäs, och vidare med bil till Norrtälje. OBS! UNDER VECKA 31 nås jag endast via telefon 0670-74014, säkrast kvällstid. INTE sms eller mail!
0 kr
Blocket.se
Fritidshus  ·  Norrtälje

Bo på Saltkråkan

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Sommarhus i genuin skärgårdsmiljö på Saltkråkan (Norröra). Uthyres fullt möblerad årsvis, augusti till augusti. Kallhyra 2100 kr/ månad. Huset är beläget i utkanten av byn, med 50 meter till Norrfjärdens strand och ett stenkast från farbror Melkers Snickargården med sommarcafé. 300 meter till fina klippbad. Huset är nyrenoverat och består av sovrum och vardagsrum med kokvrå och en terrass med havsutsikt mot solnedgången. Dusch och separett i liten friggebod intill. Endast sommarvatten. Uppvärmning med direktverkande el. Vaxholmsbåtens brygga ligger alldeles intill med direktförbindelse till Stockholm, alternativt till Östernäs där bilen kan parkeras gratis. Matvaror medtages till ön. För proviantering under vistelsen åker man båt till Östernäs, och vidare med bil till Norrtälje. OBS! UNDER VECKA 31 nås jag endast via telefon 0670-74014, säkrast kvällstid. INTE sms eller mail!
0 kr
Blocket.se
Fritidshus  ·  Norrtälje

Sommar på "Saltkråkan"

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Charmigt fritidsboende på Norröra mitt i byn. 2 rum och kombinerat kök/allrum. Enkel standard: "Mulltoa" inomhus, ej dusch,. El finns inkl kyl och frys. Vatten finns inte indraget, men finns att hämta i brunn i närheten. Avstånd till bad: ca 200 meter till barnvänligt bad. Man tar sig hit med båt från Stockholm (ung 3 tim) eller med bil/buss till Furusund och sen waxholmsbåt.
0 kr
Blocket.se
Fritidshus  ·  Norrtälje

Skärgårdsställe med egen brygga

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej, nu hyr vi ut vårt vackra skärgårdsställe på Blidö med stor altan och egen brygga. Med bil tar man sig från Stockholm till huset på drygt en timme. Det går enskild och privat väg ända fram till huset som ligger vid vattnet. Huset är inrett i Lexingtonstil och har modern utrustning såsom disk- och tvättmaskin, dusch och WC. Huset är vinterbonat. Det finns totalt 7 sängplatser (se foton) inkl en spjälsäng. Två separata sovrum på ovanvåning med balkonger. Från huset, både inne och ute, har man underbar utsikt mot havsviken. På den stora altanen finns gott om plats för solbad, lek och umgänge. Du som är seriöst intresserad kan få fler foton. Huset är rök- och djurfritt. Huset är uthyrt t om v. 32 men senare veckor finns tillgängliga liksom jul-nyår. Övrigt om Blidö Blidö utgörs av en levande skärgårdsmiljö. Välsorterad ICA finns på ön. En rad återkommande arrangemang som midsommarfirande, auktioner och antikmarknader, jazzkvällar, seglartävlingar och ponnyridning för de minsta samt mycket annat utgör en del av öns utbud. Samtidigt ligger Blidö en bra bit ut i havsbandet och erbjuder en miljö som man vanligen inte når med endast bil. Den östra sidan vetter mot öppet hav och Norröra (Saltkråkan) och på insidan av ön går Blidösundet.
0 kr
Blocket.se