Till salu inom

"fritidshus till salu på vinön säljes"

Varberg
Idag

Cylinda Tvättmaskin & Torkt...

2 500 kr
Blocket.se
Orust
Igår

Fritidshus/Villa Malö 75 "B...

1 275 000 kr
Blocket.se
Orust
Igår

Fritidshus/Villa Härmanö 74...

1 465 000 kr
Blocket.se
Orust
Igår

Attefallhus 30kvm "Byggsats...

228 800 kr
Blocket.se
Igår

Modulär Sauna

69 900 kr
Blocket.se
Spanien
Igår

Lägenhet i Mijas Costa, Malaga

2 346 000 kr
Blocket.se
Helsingborg
Igår

22 meter Yacht  "Njord"

7 629 000 kr
Blocket.se
Eda
Igår

Duschkabin

1 600 kr
Blocket.se
Sollefteå
Igår

Fönster

2 500 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

EKTRÄ FRITIDSHUS 120 000 SEK inkl.moms

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
www.skansten.se Vi är ett företag som producerar högkvalitativa och exklusiva garager, carportar, lusthus och fritidshus mer än 7 år. Vår erbjudande är speciell med ekträkonstruktioner, som består av massivbalkar 150x150mm eller 120x120mm och som monteras med ekträtappar, utan skruvar och spikar. Ekträkonstruktioner ger verkligen stil och elegans till vilken byggnad som helst. Ekträ är välkänd för dess hållfasthet, hårdhet, attraktiva säd mönster och motstånd mot insekter och svamp attacker. När man köper ek man verkligen gör en investering som det kommer att förbli stark och funktionella för många år framöver. Vi kan erbjuda färdiga typprojekt (se www.skansten.se under produktkatalog), men vi tar också fram individuellt anpassade projekt där vi lyssnar och tar hänsyn till alla önskemål och förslag. Om ni är intresserad eller undrar om någonting gärna kontakta oss! Hör av dig! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
0 kr
Blocket.se

FRITIDSHUS med EK Konstruktion 120 000:-

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
www.skansten.se SkanstenEk är ett företag som producerar högkvalitativa och exklusiva Garager, Carportar, Lusthus, Fritidshus och individuellt projekt. Vår erbjudande är speciell med ekträkonstruktioner, som består av massivbalkar 150x150mm eller 120x120mm och som monteras med ekträtappar, utan skruvar och spikar. Ekträkonstruktioner ger verkligen stil och elegans till vilken byggnad som helst. Ekträ är välkänd för dess hållfasthet, hårdhet, attraktiva säd mönster och motstånd mot insekter och svamp attacker. När man köper ek man verkligen gör en investering som det kommer att förbli stark och funktionella för många år framöver. Vi kan erbjuda färdiga typprojekt (se www.skansten.se under produktkatalog), men vi tar också fram individuellt anpassade projekt där vi lyssnar och tar hänsyn till alla önskemål och förslag. Om ni är intresserad eller undrar om någonting gärna kontakta oss! Hör av dig!
0 kr
Blocket.se

Fritidshus i Tylösand Uthyres

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Fritidshus i Tylösand uthyres vecka 26-29, gångavstånd till tylösands fina sandstrand, golfbana och resturanger. 9 km till Halmstad Centrum och påvägen ligger även Halmstads äventyrsland och äventyrsbadet Brottet. Stugan erbjuder fyra bäddar och har duschrum med toalett och även en gemensam tvättstuga finns att tillgå. Vi har valt att inte hyra ut stugan till ungdomar. Stugan uthyres lördag till lördag. Pris per vecka 6000 kr.
6 000 kr
Blocket.se
Fritidshus  ·  Örebro

Stuga på Vinön 4-13 aug 2011

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Amatörskådespelare, kvinna 48 år, som ska vara med i sommarens familjeföreställning skulle vilja utforska vackra Vinön mellan föreställningarna och söker därför en trevlig stuga att hyra.
0 kr
Blocket.se

Stuga Vinön uthyres årsvis

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Stuga uthyres på Vinön. Sjönära läge med egen badplats. Båtplats kan ordnas. 1 r o k plus altan. 30 kvm. El indraget , vatten finns i brunn. Hyra: 11.000 kr per år. Kontakt enbart per telefon.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj