Quantcast
Till salu inom: ”

fritidshus till salu på vinön säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

www.skansten.se Vi är ett företag som producerar högkvalitativa och exklusiva garager, carportar, lusthus och fritidshus mer än 7 år. Vår erbjudande är speciell med ekträkonstruktioner, som består av massivbalkar 150x150mm eller 120x120mm och som monteras med ekträtappar, utan skruvar och spikar. Ekträkonstruktioner ger verkligen stil och elegans till vilken byggnad som helst. Ekträ är välkänd för dess hållfasthet, hårdhet, attraktiva säd mönster och motstånd mot insekter och svamp attacker. När man köper ek man verkligen gör en investering som det kommer att förbli stark och funktionella för många år framöver. Vi kan erbjuda färdiga typprojekt (se www.skansten.se under produktkatalog), men vi tar också fram individuellt anpassade projekt där vi lyssnar och tar hänsyn till alla önskemål och förslag. Om ni är intresserad eller undrar om någonting gärna kontakta oss! Hör av dig! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
www.skansten.se SkanstenEk är ett företag som producerar högkvalitativa och exklusiva Garager, Carportar, Lusthus, Fritidshus och individuellt projekt. Vår erbjudande är speciell med ekträkonstruktioner, som består av massivbalkar 150x150mm eller 120x120mm och som monteras med ekträtappar, utan skruvar och spikar. Ekträkonstruktioner ger verkligen stil och elegans till vilken byggnad som helst. Ekträ är välkänd för dess hållfasthet, hårdhet, attraktiva säd mönster och motstånd mot insekter och svamp attacker. När man köper ek man verkligen gör en investering som det kommer att förbli stark och funktionella för många år framöver. Vi kan erbjuda färdiga typprojekt (se www.skansten.se under produktkatalog), men vi tar också fram individuellt anpassade projekt där vi lyssnar och tar hänsyn till alla önskemål och förslag. Om ni är intresserad eller undrar om någonting gärna kontakta oss! Hör av dig!
Fritidshus i Tylösand uthyres vecka 26-29, gångavstånd till tylösands fina sandstrand, golfbana och resturanger. 9 km till Halmstad Centrum och påvägen ligger även Halmstads äventyrsland och äventyrsbadet Brottet. Stugan erbjuder fyra bäddar och har duschrum med toalett och även en gemensam tvättstuga finns att tillgå. Vi har valt att inte hyra ut stugan till ungdomar. Stugan uthyres lördag till lördag. Pris per vecka 6000 kr.
Amatörskådespelare, kvinna 48 år, som ska vara med i sommarens familjeföreställning skulle vilja utforska vackra Vinön mellan föreställningarna och söker därför en trevlig stuga att hyra.
Stuga uthyres på Vinön. Sjönära läge med egen badplats. Båtplats kan ordnas. 1 r o k plus altan. 30 kvm. El indraget , vatten finns i brunn. Hyra: 11.000 kr per år. Kontakt enbart per telefon.