Quantcast
Till salu inom: ”

fritidshus torö säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Torö ligger detta vackra skärgårdshus med gångavstånd till badplatser och närhet till Torö stenstrand och naturreservatet Ören. Stort lantkök, vardagsrum med öppet till nock, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och helkaklat badrum. Cykel/gångavstånd till lanthandel, stränder och sjökrog. Här är även hundar välkomna. Det finns både litet stall och hundgård på den stora tomten. Torö är en orörd pärla i Stockholms södra skärgård, ca 7 mil söder om Stockholm. Ön är ca 10 km lång och har broförbindelse till fastlandet. Den ligger i en av Sveriges vackraste skärgårdar med över 20 000 öar, känt för sina lummiga och frodiga vegetation rik på älg, rådjur och annat vilt. Torö Stenstrand är också ett mecka för windsurfare, vågsurfare och kitesurfare. Vid bokning eller förfrågan, ring Anneli Hansson på 070 86 30 460. Mer info på www.happyislands.se.
Vi hyr ut vårt fritidshusTorö i Stockholms södra skärgård. Det är beläget på en strandtomt utmed den så välkända Stenstrand, som är känt i hela Sverige som en populär surfingplats. Huset har 4 bäddar och ett välutrustat kök. Det finns en trädgårdsmöbel i anslutning till huset och med c:a 50 m på tomten ner till stranden går det lätt att förflytta aktiviteter dit. Huset hyrs ut för hela veckor och gärna till dem, som stannar mer än en vecka. Kontakt tel 08-520 31036 eller Blockets mail nedan.
1. Obebyggd tomt om ca 2000 kvm med båtplats. 2. Renoveringsobjekt ca 75 kvm Tomt ca 1650 lvm med båtplats. 3. Fritidshus med permanent standard ca 77 kvm 3 sovrum öppen spis ovanstående är stamfastighet med ca 250m till vattnet och egen brygga Från Globen ca 45 min.
Timmerhus 30 meter från havet ute på Torö, Stenstrand uthyres vecka 31,32 8000:-/ v, vecka 33,34 7000:-/v. Full standard med kök, spis, ugn, kyl/frys, dusch, möblerad, 4 bäddar. tillgång till strand och brygga
Nära havet, del i brygga (segelbåtsdjup), snurrbåt ingår. Huset 90m2 är fullt möblerat och med husgeråd etc. Dessutom luftvärmepump och braskamin (billig uppvärmning) och bubbelbadkar, dusch, kyl/frys, vedspis & vanlig spis, mikro, tvättmaskin, 2x WC och åretruntvatten mm. Separat bastuhus (vedeldad). Uthyres längre tid, gärna till äldre par. Kallhyra 6000kr/mån