Quantcast
Till salu inom: ”

funkis möbler säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Sex stora och sex små glasbehållare för mjöl, kryddor etc i funkis stil . En av de stor är skadad högst upp i glaset. 50 kr/styck för de stora, 25 kr/styck för de små. Den trasiga 10 kr. För tillfället finns behållarna i vår lokal i Stjärnhov/Södermanland men kan kostnadsfritt köras till vår lokal i Bromma. Hemkörningar debiteras. Mer om oss och flera möbler; www.refurn.se Skick: Bra utom en som är skadad Mått: Stora;bredd 17,5 cm, djup 11 cm, höjd 11 cm. Små bredd 13,5 cm, höjd 5 cm, djup 5 cm Uppge artikelnummer 11316.
Gamla, troligtvis från 30-talet, slitna och charmiga. Låt en tapetsör fixa dem eller behåll dem i orginalskick! Jag har satt lite plast undertill, då det rasar lite "spån" när man sätter sig. Det är inte varje dag man ser denna typen av möbler, så passa på! Vid köp av båda 2000kr Vid köp av en 1300kr Jag bor i Majorna. MVh Maria 031-253649 (kl. 18-20)
annorlunda attraktivt boende i funkis villa.i boendet finns det eget badrum/toalett ,stor vardagsrum med contura kamin och en takhöjd på 5,5 m.I hyran finns om så önskas möbler, internet finns att tillgå, el och jag står för rengörings produkter samt schampo balsam av kvalitet-så din totala hyra är låg och du har en lugn och fin miljö att vistas på.med buss till universitet och lassarett tar det 17 min, med cyckel 25 min .Arbetar du i centrala umeå eller studerar centralt så är du på stan inom 10 min.Nära till grön områden och tränings möjligheter som iksu.Ledigt att hyra fom 1 januari.
Fyra teak stolar med sits i svart galon. Är i fint skick, men behöver lite kärlek i form av olja, därav priset. En av sitsarna har en liten reva i galonen, men inget som stör enligt mig. Kan skicka fler bilder om så önskas. Säljes parvis för 600:- alternativt alla fyra för 1000:- Sökord: Retro, 50-tal, 60-tal, funkis, teak Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Mahogny faner.. varit tv i den förr så lite av bakstycket borta finns skiva att täcka för. Jag har haft den lös därför syns vägg bakom. Även några skruvar och beslag finns kvar som jag ej får bort. Därutav det billiga priset. säljes pga flytt Annars bra bokhylla med 7 hyllor. Höjd 1,85 m Bredd 1 m Djup upptil 22 cm Djup nertill 31 cm Frågor och kontakt via mejl