Quantcast
Till salu inom: ”

gärsnäs pia lampa säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Julprylar

Trelleborg
Taklampa

Stockholm
Lampor×2

Eskilstuna
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer ett stycke svensk klassisker. Den kända PiaLampan, denna modell är den nytillverkade med infattning i plexiglas (se Gärsnäs hemsida) ställningen i tillverkad i silvertråd kläd med bomullstyg med hålbrodyr. Lampans tyg är nyligen handtvättat. Modellen har 7 lampor och är ca 80 sm hög, (tror det är den största modellen). Har tre fina ex. säljes för 2500 kr st eller högstbjudande (nypris 6520) Vänligen. Lampan går att lämna i Stockholm om vi bestämmer tid.
Gammal Pia Lampa med NYTT original-tyg (inköpt från Gärsnäs). Modellen är den största modellen, ej längre i produktion, på ø95cm med 9 armaturer (6 av 9 fungerar). Lampan är i superfint skick, nästan som NY, och aldrig upphängd med det nya tyget. Den som är händig kan garanterat fixa glappet i de 3 armaturerna som idag inte fungerar. En klassiker som du garanterat aldrig kommer tröttna på. Nypris i butik (ø80cm): 7940 kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Pia lampa / pendel säljes. Idag ses Pia lampan ofta i inredningsmagasin och bloggar och säljs bland annat på NK, ROOM, Länna Möbler, Svenssons i Lammhult mf. Nypris i butik ca 8700kr för denna storlek (70 cm i diameter), mitt pris 2900kr. Tyget är helt nytt originaltyg från Gärsnäs. Pia lampan är formgiven av Tore Ahlsén för Gärsnäs på fyrtiotalet. Lampan har en ställning av silvertråd, som är klädd i vitt bomullstyg med hålbrodyr.
Helt nyinköpt PIA-lampa (pendel) från Gärsnäs. Original av TORE AHLSÉN säljes då vi inte har hittat plats för den i vårt nya hem. Lampan är i mycket fint skick och i stl 50 (50cm) vit textilkabel (extra lång) Med ställning av silvertråd med klädsel av vitt bomullstyg med hålbrodyr. Fin i alla rum särskilt med ex svenskt tenn, Asplunds. Nypris:5380:- Mitt pris 3200:- (prutat och klart, pga dess fina skick)
3 st Pia Gärsnäs i "halvformat" Orginaltyg Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.