Quantcast
Till salu inom

"gårdar till salu östergötland säljes"

Butik Ydre
2 dagar

7/9 pers Gårdshus vid sjön...

7 500 kr
ABC-Annons.se
Butik Ydre
2 dagar

SEMESTERHUS vid vattenkante...

6 000 kr
ABC-Annons.se
Motala
2 dagar

Cykla vätternrundan 2020 2...

5 000 kr
ABC-Annons.se
Mjölby
2 dagar

Hus utan grannar

4 000 kr
ABC-Annons.se
Butik Norrköping
2 dagar

Ljuskönsstugor

Fyndtorget.se
Valdemarsvik
2 dagar

Charmig lantgård 24 ha

3 400 000 kr
ABC-Annons.se
Butik Norrköping
2 dagar

Lokal uthyres

500 kr
ABC-Annons.se
Butik Östergötlands län
8 år

Bullerbynkänsla, med båt

Hyrahyra.se
Butik Östergötlands län
9 år

Vackra 1800-talstorpet Sund...

Hyrahyra.se
Butik Östergötlands län
10 år

Hyra semesterhus, Österbymo...

Hyrahyra.se
Visar sida 1 av 8

Tidigare annonser till salu

Tomter och marker  ·  Östergötlands län

Tomt i Grytgöl slumpas bort! 110.000:-

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 år
En tomt om ca 4000kvm i Grytgöl säljes! Finns ett rivnings objekt på tomten därav det billiga priset. El finns fram dragen, rör för avlopp nergrävda och ny brunn. Finns även en massa lösvirke som ingår i priset! Det finns en liten bäck på tomten. En riktigt idyllisk plats som skulle kunna bli fruktansvärt mysig om någon med det rätta intresset tar över! Nära till badplatser o fina skogar! Priset kan diskuteras! //Veronika
110 000 kr
Dagensannonser.se
Lägenheter  ·  Linköping

Stor 3:a på 106 kvm med takterass

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Nu när vi ska flytta uppåt i landet ska vi hyra ut våran lägenhet i 2 hand. Vi skriver ett tillsvidare kontrakt med 3 månaders ömsesidig uppsägning. Lite info om lägenheten: 3:e våningen+halvtrapp Ledig from 1 Oktober Stor ljus öppen planlösning Parkeringsplats på gården ingår Omöblerad Separat dusch och toalett Parkett och trägolv i alla rum Tvättstuga i källaren (nya maskiner) Takterass och balkong Hiss finns Bredband indraget i lägenheten (Telia) Stort förråd utanför lägenheten Kreditkoll kommer ske av hyresvärden Dålig kvalité på bilderna.
7 500 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Motala

Lägenhet uthyres i andra hand

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Jag hyr ut min lägenhet i andra handsavtal. Möblerad eller delvis möblerad, Värme ingår, däremot inte elavgift. Hyran ligger på 3230kr/mån inkl. parkering. Ej parkering så ligger den på 3050kr/mån. Fräsch och ljus lägenhet med stor balkong in mot gården. 2 min gångavstånd till centrum. Jag har tänkt hyra ut den för runt 3500 kr, för att den är möblerad. Men kan även diskuteras. Nummret går till min pappa som kommer vara den ni kontaktar, eftersom jag inte befinner mig i Motala.
3 500 kr
Blocket.se
Bilar  ·  Linköping

Våran trotjänare ska bort honda civic v-tech -96

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
nu måste en bil bort från gården o det får bli våran honda civic v-tech. funkar bra i motor o låda. bes till feb o skattad! det som är dåligt är att ett hjullager är dåligt o en drivknut men fullt körbar för det, har kört med det i ca ett halvår. rost finns o sen har avgassystemet gått av. fina året runt däck köptes förra våren. alufälgar billigare vid snabb affär sitter momoratt i och växelknopp orginal!
4 000 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Östergötlands län

Tillfälligt boende pga renovering

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Vi är en skötsam familj med tre barn som söker tillfälligt boende i Linköping. Gärna i Lambohov eller söder om staden under perioden februari till och med april eller maj. Vi jobbar båda som IT-konsulter och har stabil ekonomi. Anledningen till det tillfälliga boendet är att vi köpt en gård på landet med ett hus som kräver renovering innan vi kan flytta in. Eftersom det är en kortare period har vi inga större krav på utrymme eller komfort. Hus, lägenhet, vinterbonad sommarstuga,... Allt är av intresse. Med vänlig hälsning, Fredric och Catharina
0 kr
Blocket.se