Quantcast
Till salu inom: ”

höns till salu östergötland säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

1 liten tik valp kvar som letar egen matte/husse Hon är golden färgad. Mycket social o trevlig tjej. Van vid andra djur så som katter, hundar, höns o hästar född den 22-6-2011 lev klar avmaskad chippad besiktigad vaccinerad Mamma Schäffer/new foundland/berner Pappa Den gamla sortens golden (stor o kraftig) o lite labbe Vi har bägge föräldrarna hos oss För mer info ring 0703885422 OBS VI HAR INTE INTERNET HEMMA SÅ MAILEN KOLLAS NÄSTAN ALDRIG
Vi är fem bröder, födda i somras, som behöver nya hem med ståtliga hönor. Vi är av blandras, ganska stora och Alla i olika färger. Vi är jättesnälla men hönsen härhemma tycker vi är för många. Finns det några snälla människor som vill ta hand om oss och ge oss nya bra hem? Ring och kom och hämta oss i så fall. Nu bor vi nära Högsjö, Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
En underbart patinerad lekhage i trä. Skulle utav skicket vilja säga att den är runt 100år gammal, kanske äldre. Endast lite ljusblå färg och några faluröda fläckar annars slitet trären. Hela ställningen är smidigt ihopfällbar och enkel att stuva bort. Några av rundstavarna är borta sen länge och skönt bonnlagade med järn istället Perfekt till äldre hus eller er som gillar shabby chic. Går säkert att hitta andra roliga användnindsområden, äggmobil att ha hönsen i, kaminskydd eller varför inte som växtstöd! Lekhage, shabby chic, byggnadsvård, sekelskift, sekelskiftes.... För dyrt? Ge mig ett skambud!