Quantcast
Till salu inom: ”

valpar till salu östergötland säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi har tre busiga valpar födda 20101210 i hemmamiljö som och redo att flytta. Vi är renrasiga, föräldrarna har engelsk stamtavla. Vi söker en köpare som vill ha en härlig hund att dela sitt liv med. Kvar är 2 hanar och en tik. Alla tre är Cream färgade och långhåriga. Mamman och pappan finns i hemmet att titta på. Mamma och pappa väger 2,9 och 2,7 kg. Vid leverans är dom: Vaccinerad Veterinärsbesiktade utan anmärkningar Chippad Van vid kloklippning Väl socialiserad vid människor och barn Ej reggad i SKK men kan få med engelsk stamtavla Hör av er om ni är seriöst intresserade
Nu är det bara lilla Molly som nu är 14 veckor kvar och söker ett kärleksfullt hem där jag får stanna livet ut. hon är Vacc, vet.bes.chipmärkta och avmaskade 2 gånger. valpfoder till första tiden får jag med mig och en liten snuttefilt. OBS. Fler bilder kan mailas vid intresse. Vill du tinga en valp så betalas en handpenning på 2000 kr som inte återfås vid ånger.
Ett par underbara tikvalpar i färgen sobel/roan kvar att tinga . De är leveransklara den 13 september då de är 8 veckor . De har stamtavla veterinärbesiktade ,chippade , avmaskade ja allt följs efter SKKs regler .Föräldrarna är HD röntgade och ögonlysta UA . Är uppfödda i familjen och vana med allt vardagen har att bjuda på . Ni är hjärtligt välkomna att hälsa på och se hur de har och träffa föräldrarna . Har du några frågor så kontakta oss gärna så svarar vi på era frågor .
Har tyvärr insett att jag inte kan behålla min älskade Hilton, då jag jobbar heltid och har inte tid för honom. Hilton är en kastrerad blandrashane på 6 år. Han är snäll , matglad och morgontrött. Gillar inte andra hanhundar men går bra med tikar, valpar och katter. inte så förtjust i barn. Är du rätt person för Hilton så maila mig. ej personer under 25. MVH/ Angelica
köpte dennna ipad 2 begagnad för ca en månad sen, nu har jag fått en ny på jobbet med större minne så säljer den igen, tyvärr då min hund har valpar så bet en av dom sönder laddaren så den har jag inte... därav det billiga priset! Jag använt en usb kabel för ladda genom datorn finns köpa för 99 kr typ. Det finns inga synliga repor, använt skydd på displayen samt medföljer bra väska med "stand" funktion. nås endast på mail men kollar ofta.