Quantcast
Till salu inom: ”

galopp sadel säljes

Börja Rida
F
Dalarnas län

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi säljer nu Martell Noblige eftersom han inte trivs som travhäst. Detta är en häst för dig som vill lunka runt i skogen, pyssla och få en bästa vän. Riden mycket, kan galopp och har hoppat en del "små skutt " i skogen. Han trivs mycket bra under sadel och är även lugn i vagn vid motionskörning. Det är på travbanan han blir stressad. Trafiksäker, snäll i all hantering (sko, lasta, klippa), snäll på stallgången, älskar pyssel. Bud http://www.youtube.com/watch?v=3_yFFqimHD4 Filmades 20/2-2011
Nu säljer vi vår varmblodsvalack Giant. Han är född-00, mäter 168 cm i mankhöjd, har pass, är vaccinerad, kontinueligt skodd och avmaskad. Han är lättlastad och trafiksäker. Giant behärskar de lägre skolorna dvs sidvärtrörelser, vä och hö galopp, går i form i alla gångarter. Sista månaderna har han hopptränats och hoppar 1.10 cm hinder. Han passar både att ha på lösdrift som i stall. Går bra med andra hästar i hagen. Vi säljer honom med utrustning så som sadel, träns och täcke. Ej foder eller utlåning. Kontaktas helst på telefon.
Vår fina svarta varmblodsvalack ska säljas då vi ska byta till arbetshäst för skog. Cesar cassier är född 1999 är 163 cm hög, har pass, är regelbundet vaccinerad och är försäkrad. Inkörd, trafiksäker, kan galopperna, går fram överallt. Kan lämnas själv i hage och stall. Funkar bra i ridning även i grupp. Gudasnäll i all hantering. NHtränad. Tänder regelbundet kollade . Säljs med all sin utrustning som sadel, träns, schabrak och div täcken.
Sto född-00 Trevlig i all hantering, kan stå själv i både hage och stall. Under omskolning till ridhäst, börjar sätta under sig i skritten och har lätt för galopp! Mjuka gångarter. Fungerar bra i flock med valacker men kan vara grinig mot andra ston. Går barfota, fina hovar. Hästen omplaceras till ett gott hem alternativt lånas med långtidsfoderkontrakt. Full utrustning såsom sadel, träns, komplett uppsättning täcken mm kan köpas till vid intresse.
D-ponny(liten häst),11 år mkt trevlig och social häst. Mankhöjd ca 150 cm. Grundtränad. Försäkrad i AGRIA. Har så klart hästpass. Flickan som hon kallas är ett sto. Frystmärkt men aldrig startad på travet. Pigg och framåt.Snabb i traven och lätt att få upp i galopp. Varit skodd men går nu barfota. Mycket lätt att lasta,sko mm. Lätt att hitta sin plats bland andra hästar. Medföljer sadel+träns. Ny verkad. ENDAST SVAR PÅ MEJL..