Quantcast
Till salu inom: ”

gamla dörrar skåne säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Ca 5 år gamla, gott skick. Björkfanér och vita/fanerade hyllor. Justerbara ben. En större (b:103,5, d:40, h:214) och två mindre. (b:69, d:40, h:214). På bilden (gammal bild, har inte möjlighet att ta en bättre just nu) syns en av de mindre samt den större hyllan väl. Till höger syns lite av den andra mindre hyllan, dock finns inte de vita dörrarna kvar. De båda mindre hyllorna är identiska. Den större hyllan är något nedsjunken i mitten, knappt märkbart när den inte är tom. Stilrena, passar in i de flesta hem. Säljes på grund av platsbrist.
Mitt namn är Balan Mihaela och sökar tillsammans med min kusin Oana Mihai en lägenhet til hyra. Vi är båda 24 år gamla. Vi arbetar och studerar här. Vi är ekonomisk stabila. Vi söker en lägenhet med 2 sovrum eller 1 sovrum och 1 vardagsrum om vardagsrummet har dörr eller 2 sovrum och vardagsrum. Vi är renliga, allvarliga och mogna och ber om samma sak igen. Och mycket viktigt vi vill apartament ha bredband installerat. Kontakta oss så snart som möjligt på e-post: emutza_21 @ yahoo.com eller telefon: 0760 444564
Hej. Säljer mina leguaner pga flytt. Det är en hona och en hane! De är ca 4 år gamla och är ca 1.4m långa! De är helt tama båda och gillar att vara ute tillsammans med en. De är lugna och skötsamma! De äter, ömsar och sköter undan som de ska. Jag har även till dem en bur som är: Bredd: 2,05 m Höjd: 1.7 m Djup: 0,87 m Den är med glas dörrar som ligger i glidskena! Priset är inte det viktigaste! Bara de får ett bra hem och den tid som de förtjänar! Vid frågor ring: 0708807417
Vi gör om arbetsrummet till barnrum och har en del IKEA-möbler över i ekfanér. Ca 2 år gamla och i bra skick! Billy bokhylla 80x202cm 300:- (nypris 595:-) Billy bokhylla 80x106cm 250:- (nypris 495:-) Billy bokhylla 80x106cm inkl 2 st dörrar med ekknopp som handtag, vilket ej syns på bild 600:- (nypris 1.095:-) Jonas skrivbord Ekfanér 600:- (nypris)1.295:- Anledningen till att jag inte fotat möblerna är att hela arbetsrummet är belamrat än så länge. Alla möblerna finns fortfarande i IKEAs sortiment.
Fantastiskt fin SAAB 900, sollucka, dragkrok och mycket välvårdad. Två nya sommardäck och två hyffsade. I stort sett nya dubbdäck till vintern. Två uppsättningar lättmetallfälgar; fyra SAAB original samt fyra GP-fälgar. Mycket bra i motorn och väldigt lite rost (nederkant dörrarna har börjat). Denna gamla raritet bör ses. Mindre fel är ett dåligt hjullager (vänster) samt en mindre läcka på kylaren. Säljes men kan också tänka mig bytesaffär med Eu-moped av vespamodell i riktigt gott skick. "Skrothandlare" göre sig ej besvär.