Quantcast
Till salu inom: ”

gamla glasburkar fraan kosta säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Förutom traditionell bil och industrilackering kan Paint It AB erbjuda omlackering av dina gamla köksluckor till riktigt bra priser. Renovera inte ditt kök allt för mycket pengar när ny färg kan göra om ditt kök. Dessutom går det fort och du slipper hantverkare som ska springa runt i ditt hus. Gå in på våran hemsida för att räkna ut va just ditt "nya" kök kommer att kosta! www.paintitab.se Välkomna!
Sex gamla GLASBURKAR för konservering/inläggning. En på 6 liter märkt "KOSTA 6 lit" för 200 kr, en på 4 liter märkt "4 Ltr K" för 150 kr, två på 2 liter varav en märkt "2 L S" och en märkt "2 SURTE" för 50 kr per st, en på 1½ liter märkt "1½ LIT SURTE" för 30 kr och slutligen en på 1 liter märkt "1000 S" för 20 kr. Pris för alla sex 400 kr. Finns i centrala Uppsala. Hemvävda TRASMATTOR av "längre" modell. Den ena i bruna och gula nyanser, den andra i turkosblå och vita nyanser. 250 kr per styck eller 400 kr för båda. Handknuten RYAMATTA i gulbruna toner. Storlek ca 1,20 x 1,75. Slumpas för 300 kr. Hockeyklubba Brynäs IF säsongen 91/92 med 24 lagautografer på skaftet säljes för 500 kr. Finns i centrala Uppsala.
Canton Your duo. Endast en vecka gamla! NYSKICK!!! - Högtalarna är trådlösa så du kan lätt placera de på valfri plats och sedan bara koppla in strömmen. Inga långa högtalarkablar behövs. - Högtalarna är dessutom aktiva (50W x2), så du behöver ingen förstäkare som tar upp en massa plats. Till de två svarta högblanka högtalarna medföljer en wireless dongle, fjärrkontroll och kartong. Spela upp musik från din Iphone, Ipad, Android, Windows Phone, PC eller Mac. Givetvis så har du möjlighet att provlyssna! Har kostat: 7999 kr. Pris: 3190 kr el högstbjudande. Först till kvarn!
LTs förlag. 1985. Kartonnage i mycket gott skick. Vad kostade mat, dryck och kläder förr i världen? Och hur stor var årslönen? Det är frågor som alla ställt sig någon gång och och som man får svar på i denna bok. Här ges en översikt över mark, öre, örtugar, silver-, koppar-, och guldmyntfot, riksdaler och daler och alla de kurser och räknebegrepp som våra förfäder använde sig av. Gamla tiders mått, vikt och vissa textila termer får också sin förklaring.
Vad kostade mat, dryck och kläder förr i världen? Och hur stor var årslönen? Det är frågor som alla ställt sig någon gång och som man får svar på i den här boken. Den ger också en översikt över mark, öre, örtugar, silver-, koppar- och guldmyntfot, riksdaler och daler och alla de kurser och räknebegrepp som våra förfäder använde sig av. Gamla tiders mått, vikt och vissa textila termer får också sin förklaring. Boken är en mycket användbar exempelsamling och uppslagsbok för vanliga nyfikna läsare, för lärare och forskare. LTs Förlag.1997.Häftad. 119 sidor.Laminatband.Rikt illustrerad.Format 20x13,7 cm.Vikt 250 g.Språk:Svenska.Absolut nyskick.Frakt och förpackning 33 kronor.(Sverige).