Quantcast
Till salu inom: ”

gamla grislampor till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Supersnygg grön grislampa med fin patina och ny el. Precis likadan syns på omslaget till senaste numret av Sköna hem (prisuppgift inne i tidningen på ca 1600 kr). Säljes för 600 kr. Snygg och cool svart bordslampa i industristil. Tysk design - jag minns dock inte just nu vad den här typen av lampa heter. Elen funkar finfint. 600 kr. Två snygga gamla golvlampor. 1200 kr/st. Kontaktas endast via telefon. Maila inte.
JULKAMPANJ 22 - 30 nov (15% rabatt dras i kassan!) Svartlackad/vitlackad industrilampa med inspiration från fransk industri och gamla verkstäder. Mått: Diameter: 35 cm Höjd: 25 cm Pris: 695 SEK -------------------------------------- Industri lampa i plåt som hämtat inspiration från så kallade "grislampor" och industriell inredning. Lampan passar lika bra över matbordet som i hallen eller på landstället. Mått: Diameter: 50 cm Höjd 20 cm Pris: 890 SEK ---------------------------------------------- Industrilampor är en av de populäraste inredningsdetaljerna just nu och har på senaste tiden synts i flera inredningstidningar som t.ex. Elle Interiör och Plaza.
Svartlackad/vitlackad industri lampa med med inspiration från fransk inredning och gamla verkstäder. Mått: Diameter: 35 cm Höjd: 25 cm Pris: 695 SEK -------------------------------------- Industrilampa i plåt som hämtat inspiration från så kallade "grislampor" och industriell inredning. Lampan passar lika bra över matbordet som i hallen eller på landstället. Mått: Diameter: 50 cm Höjd 20 cm Pris: 890 SEK ---------------------------------------------- Industrilampor är en av de populäraste inredningsdetaljerna just nu och har på senaste tiden synts i flera inredningstidningar som t.ex. Elle Interiör och Plaza.
Har ett antal möbler som jag behöver bli av med pga utrymmesbrist. Bord, stolar, skåp mm. Några har jag på bild, andra kan jag maila bild på vid intresse. Jag har en hel del grejer så är det något du behöver, tveka inte att maila eller ringa! Gammalt fint skåp i shabby chic, 500 kr. Enkla stolar, målade i vitt, 300 kr. Tallrikshylla i vitt shabby chic, 200 kr. Stabilt bord med två hyllplan i fin mintgrön färg, 400 kr. Har flera bord, stolar, grislampor i orange och grönt m.m.
Helt unika vintage Industrilampor/Grislampor i Retro stil. Lamporna ger ett mycket vackert och mysigt sken - vanliga glödlampor fungerar utmärkt! Lamporna har läcker patina med mer eller mindre slitage. Några är väldigt gamla med väldigt snygg upphängning,armatur och kedja. Finns i flera utförande och färger enligt bilder. Jag har matchande lampor som passar fint tillsammans i par! Vid önskemål av annan färg hör av dig Gallret som följer med finns i originalrost, grått eller svart. Kan skickas med Schenker för 90 kr. #industrilampa, Grislampa, Vintagelampa, retro, lampa