Quantcast
Till salu inom: ”

gamla stenplattor skivor säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Lägenheten är en del av bostadsrättsföreningen Källered som består av tre stycken parhus och sex fristående hus. Vår lägenhet ligger först på gatan av parhus med trädgård som sträcker sig runt. Föreningen har god ekonomi och husen är väl underhållna. Det finns egen uppfart med carport samt ett förråd för bland annat gräsklippare och cyklar. Trädgården sträcker sig runt lägenheten och på baksidan finns en uteplats med stenplattor och vindskydd. I köket gjordes nyss en mindre renovering. Bänkskivorna byttes, tak och väggar målades och istället för kaklet sitter nu en kakelliknande skiva. Vitvarorna är cirka 5 år gamla förutom spisen som är äldre. Vardagsrummet är rymligt, har plats för matsalsgrupp och renoverades i somras. Även ett av de två sovrummen renoverades då, samt hallen. Det finns även ett förråd med ingång från lägenheten som är möjligt att använda som ett tredje sovrum. I Sexdrega finns bland annat förskola och skola upp till årskurs 6, närbutik och gym som är öppet dygnet runt. Priset är 175 000 eller högstbjudande och tillträde är möjligt 1 juni. Hör av er för mer information, fler bilder och visning.
ca 150 LP samt ca 35 singlar till högstbjudande och en technics skivspelare. samt några gamlastenplattor.
Lp skivor ca 35 st. 2 st Lp album. Ep skivor ca 27 st och gamla stenplattor ca 7 st.Säljes alla i ett köp. Till högstbjudande.
Säljer en skivspelare i märket Luxor Dirigent 4000 samt diverse LP skivor! Den har varit stående ett tag men fungerar, dock sprucken i fästet till luckan. Kanske något för en entusiast då jag inte är så hemma i detta! Säljer även lite blandad kompott av gamla fina LP skivor i gott skick. skriver med några av dom, annars kika gärna på bilderna! Det är bl,a: Bild 1: Lapp-Lisa (guldgrävarsången), Sissel Kyrkjebo, Sven-Bertil Taube (ett samlingsalbum), Evert Taube (på gröna lund 1963, de 20 mest önskade), Jan Höilander (tiotusen röda rosor) osv. Bild 2: Lite blandat dansvänligt som Trio me`bumba, 3 skivor med Vikingarna (kramgoa låtar 1,9,13), Dansa på 1 (Säwes) osv. Bild 3: ODEON Kavalkaden (1926-1935/1936-1945), Jubel i busken (ur TV-serien-Låt hjärtat va med), blandade skivor med visor och lugna låtar samt skivor med julmusik, bl,a Tommy Körberg osv. Bild 4: Dragspel ska`de`va med Erling Grönstedt, Regndroppspreludiet (och tretton andra populära pianostycken av Frederic Chopin), ett par klassiska skivor samt en grov stenplatta (Columbia). Bild 5: Två st samlingsboxar, Svenska Dansband (96 toppinspelningar av 13 toppband) samt Broadway Musicals (120 succé-melodier ur 94 Musicals). Sätter ett pris på 600 kr men som sagt, jag är inte så hemma i detta och jag är glad om det kan komma till användning för någon. Finns i Hällekis. Hör gärna av er vid frågor! MVH Emelie