Quantcast
Till salu inom: ”

gamla symaskiner säljes

Märklin

Kristianstad

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Säljer min gamla maskin då jag fick en ny i julklapp. Den här har strulat lite för mig med trådspänningen, jag önskade mig därför en ny men när jag provade maskinen nu så fungerade den utmärk. Troligen var det ngn inställning som var fel, jag har tyvärr inte hittat instruktionsmanualen men det finns att köpa från symaskinsexperten.se samt att ladda ner och skriva ut från internet. Tillbehör som pressarfötter, nålar, spolar mm ingår givetvis. Samt en hård huv till maskinen. Nypris var 3500 så jag vill gärna ha 1000 kr för den men det kan diskuteras inom en vecka från annonsstart.
Jag behöver sälja min gamla Husqvarna symaskin p g a utrymmesbrist. Den är i mycke fint skick, med huva och jättefint underrede i svart. Sist vi kollade så fungerade den också men jag har främst använt den som en prydnad i mitt hem. Det är inte min symaskin som visas på bilden men vid intresse kan jag ordna ny bild. Pris: 400,- Symaskinen finns i Umeå och hämtas av köpare. Kontakt tas via mejl.
Säljer min drygt ett år gamla symaskin. Jag använde den bara nån gång i början sedan råkade jag göra något så en grej vid underspolen ramlade bort och så förstod jag inte hur jag skulle få dit den igen så jag fick en ny symaskin av pappa. Den har sedan stått nedpackad i originalkartongen. Kanske någon annan kan eller har tålamod med den? Alla delar finns kvar utom Instruktionsboken.
Har 2st Singers symaskiner som går till högst bjudande. Den ena är i bättre skick med Tydliga inskrifter, kåpan kvar, samt rem till att dra nålen. Men båda har såklart blivit "lite" ringrostiga med åren. Den utan kåpa saknar rem & är i lite sämre skick. Båda två för 2300:- el. 1500:- för den med kåpa & 1000:- för den utan. Står i förrådet & samlar damm & spindelnät så Maila mig gärna ett bud =) Finns i Ruda-trakten
Jag säljer min gamla och mycket fina symaskin av märket Singer pga utrymmesbrist. Symaskinen kan fällas ned vilket innebär att den även kan användas som bord. En djup låda på varje sida av bordet. Höjd, 74 cm (när symaskinen är nedfälld under bordet) Bredd, 87 cm Djup 44 cm Är du seriöst intresserad av denna vackra symaskin får du gärna sända mig ett sms. 830 kr eller högstbjudande vid snabb affär