Quantcast
Till salu inom: ”

gamla toalettstolar från ifö säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Efter badrumsrenoveringen har jag kvar ca 13 kvadratmeter kristallmosaik (glasmosaik) p.g.a. att vi valde att inte kakla hela badrummet med mosaiken. Den har en härlig koboltblå färg och är 4 mm tjock. Sitter på nät om ca 30 kvadratcentimeter. Köpt på kakelmagasinet i Stockholm för ca 1000 kr/kvadratmetern men du får den för under halva priset 400 kr/kvadrat. Skillnaden mellan glasmosaik och kristallmosaik är att kristallmosaiken har högre kvalitet och inte är pressad som glasmosaik utan gjuten och renare. Har också två stycken toalettstolar (5-6 år gamla) som vi bytte ut. Märke IFÖ eller om det är IDO. Normal- och snålspolande. Pris 100 kr styck.
Diverse badrumsmöbler säljes då renovering är på gång! Duschkabin med inbyggd blandare:800 kr IFÖ toalettstol: 300 kr Svedbergs spegelskåp: 200 kr Spegelskåp med ljusramp: 500 kr Tvättställ med kommod och blandare: 500 kr Möblerna är använda och några år gamla men fräscha. Finns i centrala Malmö. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
IFÖ Badkar m. "tassar". 158 långt. 500:- Toalettstol från Gustavsberg. Sitthöjd 42 cm. 500:- Tvättställ Gustavsberg m. engreppsblandare från Mora. Avlopp och konsoller ingår. 50 cm brett. 600:- Nio år gamla säljes nu p.g.a ombyggnad. MYCKET lite använt! (Gästbadrum) Säljes var för sig eller allt för 1300:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Sugen på ny fräsch toalettstol? Just nu har vi ett erbjudande för 4295kr inkl moms, monterat och klart för utvalda Ifö Sign modeller. Gratis bortförande av den gamla wc stolen. Vi utför även följande arbeten: #Relining #Rörservice #Kamera inspektioner #Stop och spolservice, mm. Om företaget Pipe relining syd är ett lokalt nystartat relings och VVS företag. Tveka inte på att höra av er till oss, besök gärna våran hemsida www.pipereliningsyd.se
Vi renoverar huset och då åker det gamla ut. Vi säljer: 1st orange toalettstol (ifö) 500 kr 1st orange badkar 500 kr 1st badrumsspegel 500 kr