Quantcast
Till salu inom: ”

gammal kakburk 3 våningar triett säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En mkt stor 236 kv.m ljus våning mitt i centrum på 3e våningen med perfekt utsikt mot ån och stadsparken. K-märkt fint gammalt hus med takterass. Högt i tak i samtliga rum med otrolig rymd och ekparkett. En av de största våningarna i Västerås med närhet till allt. Privat parkering på innergård går att ordna, liksom 2 källarförråd. Samtliga bekvömligheter finns i våningen: tvätt-diskmaskin, tork mm. För seriöst intresse av övertagande av 1a-handskontrakt/ liknande. Endast seriösa kontakter med ordnad ekonomi tack.
Endast 50 min NV om Stockholm och 2 mil sydost om Enköping ligger vackra Ekholmens Slott i naturskön kulturmiljö. Våningen ligger i den södra flygeln med ingång mot slottsgården. Den är modernt planerad i gammal stil med genuint hög standard. Kombinationen av en modern våning och den vackra kulturmiljön gör detta till ett fantastiskt boende. Våningen har ett mysigt lantkök och en underbar stensal med golvvärme. Det finns två kakelugnar och en öppen spis. Badrummet är helkaklat med dusch, bad och tvätt/tork. Cykelavstånd till badplatser. Ordentlig hyresgäst sökes för långsiktig uthyrning, gärna barnfamilj. Tillträde snarast. Är du/ni intresserad? Vänligen kontakta Christian Krantz för mer information.
Rum/del av stor våning uthyres till skötsam person F o m 1 februari hyr jag ut ett fullt möblerat rum på ca 27 m2 ( rymliga garderober med spegel skjutdörrar, säng 200 x120 cm ,hörnbäddsoffa, stort skrivbord med hurts och kontorsstol, byrå, bokhylla, gardiner och ullmatta ) i min ca 125 kvm stora våning , med gammal elegans och högt i tak. Våningen är belägen på en gata i Lorensberg , 1 min från Götaplatsen och Näckrosdammen samt 3 min från Korsvägen. Du får tillgång till egen toalett, delat badrum/dusch, vardagsrum, hall, kök med stor balkong mot lummig och fin gård. Hyra per månad 5 500 kr i vilken ingår el , värme , bredband , tv comhem basutbud, köksutrustning samt möbler. Uthyrning sker tills vidare. En månadshyra i deposit samt förskottsbetalning. Mvh Christian
Endast 50 min NV om Stockholm och 2 mil sydost om Enköping ligger vackra Ekholmens Slott i naturskön kulturmiljö. Våningen ligger i den södra flygeln på hela nederplan med ingång mot slottsgården. Den är modernt planerad i gammal stil med genuint hög standard. Kombinationen av en modern våning och den vackra kulturmiljön gör detta till ett fantastiskt boende. Våningen har ett mysigt lantkök och en underbar stensal med golvvärme. Det finns två kakelugnar och en öppen spis. Badrummet är helkaklat med dusch, bad och tvätt/tork. Cykelavstånd till badplatser. Tillgång till stor trädgård som sköts av fastighetsägaren. Varmhyra. Ordentlig hyresgäst sökes för långsiktig uthyrning, gärna barnfamilj. Tillträde snarast. Är du/ni intresserad? Vänligen kontakta Christian Krantz för mer information, 073-765 13 92.
Mycket fin och trevlig våning med balkong som ligger på andra våningen av två, med endast två lgh i trappuppgången. Nyrenoverad med parkettgolv i alla rum, ljus och mysig. Gamla spegeldörrar och skjutdörr som kan dras för mellan v-rum och matsal eller vad man vill använda rummen till. Två toaletter med dusch i den ena, kan bytas ut till badkar om man vill. Kaklade väggar och plastmatta. Vindsförråd och bra förvaringsmöjligheter i lgh. Nyrenoverad tvättstuga i källaren med mycket gott om tvättider. Förstahandskontrakt. Bytes pga hälsoskäl till minst en STOR 3,5 - 5