Quantcast
Till salu inom

"gammal kamin säljes"

Klippan
2 dagar

Gammal kamin

2 500 kr
ABC-Annons.se
Visar sida 1 av 2

Tidigare annonser till salu

1½ plans hus

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Hej! Vi har ett litet hus som vi tänker hyra ut om det finns intresse? Huset är en gammal timring som vi renoverat. Mycket av den gedigna charmen finns kvar. Det finns möjlighet att hyra möblerad eller icke möblerad, det väljer du själv. I huset finns en ny kamin som nästan värmer upp hela huset. Det finns dock inget garage, för den som som undrar. Det finns eldstad ute, jordgubbsland, ungersk syren, och en rosen-buske. Hör av dig via mail om du är intresserad. Vi kommer att göra en koll med kronofogden också vid ev kontrakt.
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Älvsborg

Boende plus fristående kontor/mottagning

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Visning: söndag kl 11-15 Boråsvägen 1, Olsfors . Förutom huvudboendehus (152 kvm + 43 kvm) finns ett mindre hus (48 kvm) möjligtvis som kontor/mottagning eller för föräldrar, ett äldre barn som ska ha eget boende eller för att hyra ut. Det hyrs ut för 5000kr/mån. Stora huset har nya fönster och ny bergvärme fast kaminen i vardagsrummet räcker nästan för att värma huset. Husen är nymålade och en stor nyligen asfalterad parkering finns. Den roliga etapptomten har förutom gräsmatta, vindruvor på den varma södra sidan av huset, plommonträd och äppelträd samt flera grönsaksland. På baksidan finns en gammalt stockhus som används mest som förråd.
0 kr
Blocket.se
Stolar och Bord  ·  Göteborg

Hallmöbel

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jättefint litet bord i gammal stil med svängda ben och fina dekorationer + 2 stolar med fusk-fårskinn på sitsen. Möblerna är mattsvarta. Passar bra som dekorationsmöbel itex en hall eller på ett mindre kontor som vänt/besöksmöbler.Bordets mått är ca 70*40*55cm (L*B*H) Stolarnas sitthöjd är ca 42cm Pris stolar+bord; 500kr OBS!!! Kaminen på bilden ingår ej men finns i annan annons på blocket! Finns 10 mil norr om göteborg.
500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Helsingborg

Tvinnagården nyrenoverad liten gård

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Tvinnagården har snart ett nyrenoverat boninghus . Inflytt julen 2012 Charmig liten gård om ca 100 kvm stort boningshus. Kök,V-rum m kamin + sovrum+stort badrum nedre botten. Ovanvåning 2 sovrum + möblerbar hall. Gårdsbild med gammalt stall (låg takhöjd )och loge som kan göras till 4 hästboxar och beteshagar. Uppvärmning: luft/vatten Endast seriösa ordningssamma och aktsamma personer bör svara. INGA BETALNINGSANMÄRKNINGAR är ett krav.
0 kr
Blocket.se