Quantcast
Till salu inom: ”

gammal kommod säljes

Lampor

Umeå

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Piano

Linköping
sängbord

Karlstad

Tidigare annonser till salu

en skön FÅTÖLJ som lätt dras ut till en SÄNG med måtten 80x 210 cm. sängen är knappt använd då den stått i min ateljè mest som reserv, i priset ingår ej något överdrag, men det finns att köpa i olika färger på ikea. önskat pris är 1500kr eller högst bjudande...jag har även en vit gammal KOMMOD till salu, samt en skön lutningsbar FÅTÖLJ i skinn, som säljes billigt. Jag kontaktas enklast via telefon.
Pga badrumsrenovering vill vi gärna bli av med vår kompletta badrumsinredning. Allt är i vitt och välbehållet (ca 10 år gammalt) Totala mått Bredd 150 cm Höjd 190 cm (från golvet) Djup 50 cm Kommod, handfat och blandare (FM Mattsson) i mkt bra skick. Komplett med hyllor och glasskivor i badrumsskåpet. Belysning ingår, liksom ett eluttag. Även högskåpet till höger ingår. Finns att hämta på Allmogevägen, invid Bromma flygplats. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
En fin gammal dansk kommod med en carrarmarmorskiva. Övrehyllan kan skruvas bort. Skåp med hyllplan. Låda med en gammal porslinsknopp. Målat med en ljusgrå linoljefärg. Mått: H 76cm (med hyllan 116,5cm) D: 39cm, B 57,5cm Kommoden finns i Gnesta, ev. kan transport till Stockholm ordnas. Annonsen är ute så länge kommoden finns kvar. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Sultan resårbotten: köpt på IKEA Bredd: 160 cm. ca: 10 år gammal och rätt sliten Pris: 200kr. Godmorgon kommod till badrum: köpt på IKEA och är helt ny i förpackning. Färg: högglans grå. Bredd: 100 cm. Nypris: 2095 kr. Pris: 500 kr. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
pga. av flytt och platsbrist så måste jag nu sälja av lite möbler "shabby shic" Gammal kökssoffa med hel rygg, PRIS: 1000 KR antikvit, Utdragbar med löst lock ( tex.snygg att göra om till sänggavel om du är lite händig)stl.höjd 90 cm på högsta delen på ryggdelen. bredd 1, 83 Gammal kommod i orginalfärg PRIS: 1200 kr Finns i Hangelösa ,5 km från Skara