Quantcast
Till salu inom: ”

gammaldags fåtölj säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Säljer nu mitt älskade skrivbord - som har tjänat mig väl. Säljer även fåtöljen/stolen som jag köpte ihop med skrivbordet. Skrivbordet är stabilt och fläckfritt. Vitt och snyggt, i gammaldags stil. Fåtöljen/stolen är helt felfri den också, den är i svart tyg (tvättbart) och höjden är regelbar. Pris: 800kr. Ring eller maila för mer info. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej, vi har en gammaldags soffa med två fåtöljer. Vi köpte ett hus som är nästan 100 år gammal, och dessa möbler fanns redan där. Jag vet inte exakt hur gamla dessa möbler kan vara, men de kan vara lika gamla som huset själv. Soffan och fåtöljerna är i jätte bra skick. Om du gillar gammaldags möbler, och skulle vilja ha någonting speciellt till din salong som andra kan beundra, så är det någonting för dig. Ring gärna eller emaila.
Nu har vi möblerat om och behöver skiljas från vår favoritfåtölj. Den är tillverkad någonstans i slutet av 50-talet. Formatet är nätt, så den är lätt att placera; bredd 67 cm, djup 90 cm och höjd till ryggstödets överkant 100 cm. Sedan en tid är fåtöljen klädd i ett romantiskt blommigt tyg. Och under den klädseln finns ytterligare en, en lite mer gammaldags klädsel i nougatbrun klippt sammet. Kanske inte två i en, men bra nära ;-). Fåtöljen hämtas på Lidingö.
Säljer en gammaldags fåtölj, 50-tal. Sits 40 Rygg 85 Pris: 900:- Har även 2 st ikea ektorp 3-sits, vit klädsel i obruten förpackning. nypris 695:-/st Säljes för 350:-/st eller 500:- för båda. Samt Ikea fåtölj Se bild 3. Pris: 250:- Hör gärna av er på Mail! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Är du intresserad? Så är du Hjärtligt Välkommen till Öppna Hjärtat Second Hand Butik på. Friisgatan 22 i Malmö. Kan även ringa detta nummer till butiken för mer info 040 - 29 29 66 Om företaget All vinst från Barnmissionens egna butiker tillfaller Barnmissionens nödhjälpsarbete.Överskottet av kläder som butikerna producerar skänks till fattiga människor i Ukraina