Quantcast
Till salu inom

"gammaldags fåtölj säljes"

Borås
Idag

Fåtölj+pall

400 kr
Citiboard
Borås
Igår

Gammaldags Ljusstake

50 kr
ABC-Annons.se
Borås
Igår

Gammaldags filtar

100 kr
ABC-Annons.se
Butik Nacka
Igår

soffa +fåtölj

1 500 kr
Fyndtorget.se
Göteborg
Igår

Karmstolar 50/60-talet i ro...

3 000 kr
ABC-Annons.se
Butik

Butik

Popcornmaskin Gammaldags

3 995 kr
NYTT CDON.COM

Tidigare annonser till salu

Stolar och Bord  ·  Karlstad

Skrivbord med hylla + Fåtölj

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Säljer nu mitt älskade skrivbord - som har tjänat mig väl. Säljer även fåtöljen/stolen som jag köpte ihop med skrivbordet. Skrivbordet är stabilt och fläckfritt. Vitt och snyggt, i gammaldags stil. Fåtöljen/stolen är helt felfri den också, den är i svart tyg (tvättbart) och höjden är regelbar. Pris: 800kr. Ring eller maila för mer info. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
800 kr
Blocket.se
Soffor och fåtöljer  ·  Vimmerby

En soffa och två fåtöljer i gammaldags stil

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Hej, vi har en gammaldags soffa med två fåtöljer. Vi köpte ett hus som är nästan 100 år gammal, och dessa möbler fanns redan där. Jag vet inte exakt hur gamla dessa möbler kan vara, men de kan vara lika gamla som huset själv. Soffan och fåtöljerna är i jätte bra skick. Om du gillar gammaldags möbler, och skulle vilja ha någonting speciellt till din salong som andra kan beundra, så är det någonting för dig. Ring gärna eller emaila.
1 500 kr
Blocket.se

Klassisk fåtölj från 50-talet

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Nu har vi möblerat om och behöver skiljas från vår favoritfåtölj. Den är tillverkad någonstans i slutet av 50-talet. Formatet är nätt, så den är lätt att placera; bredd 67 cm, djup 90 cm och höjd till ryggstödets överkant 100 cm. Sedan en tid är fåtöljen klädd i ett romantiskt blommigt tyg. Och under den klädseln finns ytterligare en, en lite mer gammaldags klädsel i nougatbrun klippt sammet. Kanske inte två i en, men bra nära ;-). Fåtöljen hämtas på Lidingö.
350 kr
Blocket.se
Soffor och fåtöljer  ·  Staffanstorp

Gammaldags fåtölj 50-tal m.m

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Säljer en gammaldags fåtölj, 50-tal. Sits 40 Rygg 85 Pris: 900:- Har även 2 st ikea ektorp 3-sits, vit klädsel i obruten förpackning. nypris 695:-/st Säljes för 350:-/st eller 500:- för båda. Samt Ikea fåtölj Se bild 3. Pris: 250:- Hör gärna av er på Mail! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
350 kr
Blocket.se

Gammaldags Röd Soffa Bra Skick

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Är du intresserad? Så är du Hjärtligt Välkommen till Öppna Hjärtat Second Hand Butik på. Friisgatan 22 i Malmö. Kan även ringa detta nummer till butiken för mer info 040 - 29 29 66 Om företaget All vinst från Barnmissionens egna butiker tillfaller Barnmissionens nödhjälpsarbete.Överskottet av kläder som butikerna producerar skänks till fattiga människor i Ukraina
850 kr
Blocket.se