Quantcast
Till salu inom: ”

garageplats östersund säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Önskar hyra ett garage / verkstads lokal. Ska ha min bil ev bilar i lokalen där jag vill kunna skruva. skall vara runt östersund. Värme och el ska ingå i månadshyran. Ska hyra som privat person och ej företag, men moms går säkert att ordna för ev företag som är intresserade att hyra ut. Maila mig om ni har något: Plats/område Månadshyra inkl värme och el Storlek Ev ritningar Namn och nummer.
Söker lokaler/mark för uppställning och visst reparationsarbete på gamla luftkylda volkswagenbilar från -50 -60 -70 tal. Allt av intresse oavsett storlek. Kanske dela garageplats med dig? Hör av dig med information om: Storlek på utrymmet/markytan Kostnad Vart utrymmet eller markytan är beläget Ett enkelt garage för 1-2 bilar till lokaler som tar 20 bilar är av intresse. Markytan får gärna ligga i närheten av Östersund med 1,5 mils radie. Maila,skicka sms, eller ring. Snabba svar utlovas Mvh Christer vw entusiast
Hela övervåningen i vårt tvåfamiljshus uthyres, 1:a handskontrakt. Det är fyra rum och kök på 96 kvm. Lägenheten har bl.a diskmaskin, full stor kyl & frys, tvättmaskin, torktumlare, lilltoa, badkar, balkong samt stort förråd. I hyran ingår även garageplats. Uthyres från 1/7-2013, eventuellt tidigare. Endast mailsvar. Skriv och berätta om dig och den/dom som vill bo här. Vi vill även ha referens. Husdjur ej tillåtet.
Hej! Nu vill jag bli av med min Nissan Sunny som inte gick igenom besiktningen och jag känner inte för att rusta upp honom någe mer. Vill helst få bort den innan helgen, 14 april. Då den blir utan garageplats.... Pris: 500 kr eller bud. Du får med fina sommar och vinterdäck, alla med fälg! Bild kan jag skicka vid intresse. Annars blir det skroten för lilla Nisse. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hejsan! En lägenhet i centrala östersund på 3 rum och kök uthyres under vecka 27, 1-6 juli. Plats för fem personer, då är soffan inräknad. Garageplats & Tvättmaskin finns om det önskas. Det ska vara en lugn familj med huvudet på skaft då det är mitt hem jag hyr ut. Jag kommer att ta ut en depositionsavgift på 20% av den totala summan. Kan hyras ut från måndag-lördag kväll (då jag kommer hem tidigt på söndag morgon) Hör av er så berättar jag mer, skickar foton och så kommer vi överrens om ett pris.