Allt till salu inom "kattungar östersund"

Sortering:
kattungar
Östersund
5 dagar

kattungar Visa liknande

700 kr
Blocket.se
kattungar
Östersund
12 dagar

kattungar Visa liknande

700 kr
Blocket.se
Bengal kattungar
Östersund
1 månader

Bengal kattungar Visa liknande

15 000 kr
Blocket.se
kattunge
Östersund
6 månader

kattunge Visa liknande

1 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Katt  ·  Östersund

Kattmamma med kattungar

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i Igår
hej nu måste vi göra oss av med våran kattmamma och hennes 2 kattungar dom är 8 dagar gammla så därför måste mamman till kattungarna också följa med för dom klarar sig inte utan henne och hon är jätte gosig av sig och van vid våran hund och bor du i Brunflo och närheten så kan jag komma med dom om så önskas.. priset är inte det viktigaste bara dom får det bra i livet och någon som kan ta hand om dom.
150 kr
Blocket.se
Katt  ·  Östersund

Kattungar i många färger

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Om en vecka är det dags att flytta :) Vi är 3 hanar, 2 st rödtigrerade och en helsvart (en liten vit fläck under magen). 500:-/st Det finns också 3 st honor, 1 helgrå, 1 sköldpaddsfärgad och 1 mörktigrerad. 500:-/st OBS!!! Den rödvita och den svartvita på bilden är redan tingade!!! Har även båda mammorna till salu dom är 6 år gamla och helsyskon. Båda är sköldpaddsfärgade med mycket svart. 100:-/st Vid flerköp lämnas rabatt :) Kattungarna levereras vid 12 veckors ålder, tidigast den 27 maj.
500 kr
Blocket.se
Katt  ·  Östersund

Kattungar

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
Jätte söta kattungar säljes. Vi vill komma till bra hem. Vi är vana vi barn. Vi går på låda och är van att vara ute. Då våran husse är allergisk så hoppas vi att det finns några nya ägare till oss. Det är tre gråa kattungar, två hanar och en hona. Två svarta med lite teckning på. Ev en hane och en hona. Tre randiga varav en är ljusare, de andra är svart och grå-randig. Två honor och en hane. Kattungarna är leveransklara 25/9. Pris: 200 kr för de gråa och för de svarta, 200 kr för den ljusrandiga och 100 de svart-randiga.
200 kr
Blocket.se
Katt  ·  Jämtlands län

Ragdoll

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 månader
5 månader gamla kastrerade pojkar säljs. Loke och Balder, två syskon som är väldigt tillgivna och söta. Busar mycket med varandra och är enormt sociala och tycker mycket om att bli burna och kelade med. Spinner så fort man tittar på dem. Önskar komma till kärleksfullt hem med mycket liv och bus i. Dessa två är kvar från kullen efter Donna Pamina som mor och Dream weaver som far. Utrustade med stamtavla, vaccinerade 2 gånger, avmaskade 2 gånger, chipade och besiktade förutom kastrationen. Försäkrade i Agria. Hemsida finns. stromskattens.se Kattungarna finns i Östersund på veckorna. Vid köp av båda utgår rabatt.
4 500 kr
Blocket.se
Katt  ·  Östersund

Ulliga Kattungar

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Våra kattungar söker nya hem! Det är en kille (den grå) och en tjej som fyllt 12 veckor nyligen. Ulliga, gosiga, spralliga och vana vid barn. Generna är norsk skogskatt/bondkatt. Underbara sociala och tillgivna och om de blir som mamma står många sorkar redan med främre benparet hos Sankte Per och knackar på porten. Vi vill gärna att katterna i framtiden skall ha möjlighet att kunna vistas ute då vi tror att de mår bäst av det. Mejla ditt intresse så försöker vi svara snabbt. Mvh
600 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj