Quantcast
Till salu inom: ”

hyresfastigheter till salu östersund säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nya förråds container 20 fot golvyta 13.8m2. uthyres månadsvis för 800:- mån inkl moms och lås uppställnings plats Lugnviks industriområde inhägnad och upplyst område med kameraövervakning. kan levereras till er med egen kranbil med en fast transportkostnad. 8 och 10 fot container 500:-/mån Om företaget äger och förvaltar hyresfastigheter i centrala Östersund och Frösön samt industrilokaler i Lugnvik.
1 rum och kök, badrum och balkong i mindre hyresfastighet m 4 lägenheter. Parkeringsplats med motorvärmare ingår i hyran. Vi söker en lugn och ansvarstagande hyresgäst fr o m 1/9 -11. Lägenheten hyrs ut i 2:a hand t o m dec -11 , troligen längre.Skriv och berätta om dig själv så tar vi vidare kontakt. Tord och Anna
Vi önskar köpa hyreshus eller bestånd av flerfamiljshus, i första hand bostäder - hyresfastigheter. Östersund med omnejd är av intresse. Äger fastigheter sedan tidigare och önskar utöka. Bra betalt! Funderar du på att sälja? Hör av dig så tar vi en diskussion och kan säkert komma överens.
Mindre hyreshus inom Östersund köpes till ett bra pris. Renoveringsbehov är inget hinder men det ska gå att bo i åtminstone delar av det. Även andra hyresfastigheter som är i lite bättre skick är intressanta. Seriös köpare - alla svar beaktas.