Quantcast
Till salu inom: ”

garageplats slottsstaden säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi är ett par som önskar hyra en lägenhet i centrala Malmö med inflyttning 1 november eller 1 december 2011. Helst vill vi hyra en möblerad 4:a, men även en stor 3:a eller en 5:a är intressant. De områden vi är intresserade av är framför allt Gamla staden, Davidshall, Rörsjöstaden, S:t Knuts torg, Hästhagen eller Slottsstaden. Vårt önskemål är att det finns hiss, balkong och gärna tillgång till garageplats. Vår ekonomi är välordnad utan betalningsanmärkningar. I familjen finns inga hemmavarande barn. Vi är rökfria och har inga husdjur.
Fin 3:a i Slottsstaden uthyres från 1 mars Mysig genomgående 3:a på 75kvm i barnvänligt område. 4:e våningen med stor hiss, balkong i väst, garageplats finns. Ekkök med matplats, möblerbar hall, 2 lika stora sovrum, helkaklat badrum med badkar. Parkettgolv eller stengolv i hela lägenheten. Inflyttning allra senast 1 mars. 1:a hands kontrakt. ENDAST seriösa sökande med fast jobb, god ekonomi och utan betalningsanmärkningar, annars behöver ni inte göra er besvär. Maila svar snarast så hör vi av oss ang visning.
Jättefin tvåa på 76 kvm bytes mot en billigare lägenhet i Slottsstaden eller Ribersborg pga separation. Finnes: -Stor tvåa på sjunde våningen -Nyrenoverat och helkaklat badrum -Högt i tak -Balkong med fin utsikt -Gemensam stor balkong i huset -Billig hyra i förhållande till storleken -Stort förvaringsutrymme på vinden -Hiss Garageplats finns i samma byggnad och kan också överlåtas (525 kr/mån) Sökes: 1a, 1,5a eller 2a i Slottsstaden/Ribersborg Billigare än 5000 kr, men tar emot andra förslag om hyran precis överstiger
Hej. Jag har en 3:a i slottsstaden som för tillfället inte används då jag jobbar på annan ort. Lägenheten är nymålad, Nytt kök och nytt badrum. Detta gjordes i början av 2013. Det finns möjlighet att överta 1:a handskontraktet. Garageplats finns att hyra. Visning kan ske alla dagar i veckan. Om jag inte svarar eller telefonen är avstängd så skicka gärna mail eller sms så återkommer jag, då jag har utbildning de kommande dagarna. Mvh Timmy
Fräsch och stor 2:a i slottsstaden! 10 min promenad till havet. Lugnt och mysigt område med nära till natur, grönområden, caféer och mysiga restauranger. Balkong i söderläge, vilket betyder sol från lunchtid genom hela dagen och kvällen. Nyrenoverat kök med fräscha vitvaror och gasspis. Fiskbensparkett i vardagsrummet och sovrummet. Samtliga rum är nyligen ommålade till vitt. Bra med förvaringsmöjligheter. Vindsförråd finnes. Badrum med litet badkar också ommålat till vitt. Möjlighet till garageplats i varmgarage. Söker: 1 – 2 rok runt möllan! Max hyra 5000kr.