Quantcast
Till salu inom: ”

garageplats att hyra skåne säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Pälskrage

Malmö
Skinnhandskar

Malmö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

* Lägenheten ligger på Dockan. Nybyggt hus. Uthyres pga utlandsstudier. * Du som hyr skall betala 2 förskottshyror,inneha fast ekonomi och inte ha några betalningsanmärkningar. 3 månaders ömsesidig uppsägningstid. * I hyran ingår värme, vatten, kabel-TV och Bredband och telefoni ingår (Telia Sonera). Garageplats finns att hyra. * Hyresgästen skall också vara rökfri och inga husdjur tillåts. Du ska vara ordningsam och ansvarsfull. * Skriv ett kortfattat mail där du berättar vem du/ni är. Inkomst och sysselsättning. Bifoga även referens från tidigare hyresavtal.
Inflyttningsklar bostad på 101 m2 i 2 plan. 4 rum varav 3 sovrum. Stort kök och vardagsrum. 2 helkaklade badrum. Huset är nyligen renoverat med bl.a. nya fönster och dörrar. Lättskött trädgård med härlig träterass. OMRÅDET: Lugnt och bilfritt område med garageplats 100m från bostaden. Lekplatser är placerade runt i området. HYRA: Vi är intresserade av att långtidsuthyra. Kontrakt kommer att utarbetas tillsammans med er. RING ELLER SKRIV FOR MERA INFORMATION OCH BILDER.
* 2:a på vån 1 uthyres f.o.m 1 November. * Lägenheten ligger i Västra hamnen. Nybyggt hus. Öppen planlösning. * Uthyres i 6 månader för utlandsstudier. * Du som hyr skall betala 2 förskottshyror,inneha fast ekonomi och inte ha några betalningsanmärkningar. 3 månaders ömsesidig uppsägningstid. * I hyran ingår el. Garageplats finns att hyra. * Hyresgästen skall också vara rökfri och inga husdjur tillåts. Du ska vara ordningsam och ansvarsfull. * Skriv ett kortfattat mail där du berättar vem du/ni är. Inkomst och sysselsättning. Bifoga även referens från tidigare hyresavtal.
På bästa läge ut med Storgatan 31. våning 2, hiss. Kaklat badrum/toalett och gäst-wc. Stort vardagsrum med panoramafönster mot väster. Klinkers i kök och hall, trägolv i övriga rum. Stor klädkammare i hallen. En genomgående balkong i tre väderstreck. Balkongdel mot söder är i anslutning till takterrassen. Bra för en större barn familj. Går att få tvättmaskin och torktumlare i lägenheten. En av Klippans fräckaste lägenheter. Kabel-tv och 10 Mbit bredband ingår. Stort garage finns i källaren med larm och övervakning Tillträde: 111101 Se: www.klippancentrum.se
Luftig och hemtrevlig trerummare, läge mellan Danmark och Centrum uthyres i 6 år och eventuellt längre. Lägenheten är på 70 kvm och ligger på 1 vån. Har även en balkong och en inne garageplat. Ligger 3min från Emporia och hyllie station med cykel, Nordens största varuhus som öppnar den 25 okt och hylliestation för dom som vill komma snabbt till kph. I alla rum kommer det in bra med ljus. köket är stort och rymlig. I fastigheten finns två olika tvättstugor (god tillgång), möjlighet att slänga flaskor och tidningar i miljörum. Det är en mycket trivsam fastighet att bo i. Hyran Ligger på 7000 kr och en månads deposition. Depositionen betalas i samband med första månadshyran Lägenheten hyrs ut från och med 2012-10-01 verkar detta intressant så är det bara att höra av sig. tel:073-7055935