Quantcast
Till salu inom: ”

garageplats gärdet säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En riktigt bra och säker garageplats uthyres tillsvidare. Centralt belägen nära tunnelbana och precis utanför ettans bushållplats. Den kan användas både för bruksfordon och med fördel för ett fint entusiastfordon. Såna har vi flera av i garaget. Parkeringsplatsen är rymlig och slukar lätt även större bilar. Har själv haft fordon här i över tio år och har aldrig haft minsta problem. Dubbla portar och ett bra läge gör sitt. Hyran är 1500/månad och platsen uthyres tillsvidare.
Ljus och fin funkislägenhet med balkong. Lägenheten och huset helrenoverades och stambyttes 08/09. Lugnt område. Sol dagtid mot balkongen. Det finns även en gemensam takterrass. 2 min gångväg till 1:ans buss, 6 min gångväg till Gärdets tunnelbana. Ica på andra sidan gatan. Det finns gott om parkeringsplatser, så man behöver inte hyra garageplats om man har bil. Lägenheten ligger alldeles intill Gärdets stora grönområden, fem minuter till utomhusbad på sommaren och några minuter med buss, så är du vid Karlaplan.
Trevlig ljus 2a med storslagen utsikt. Planlösning: Genomgående ljusa interiörer samt parkettgolv. Balkong (renoverad 2013) i anslutning till vardagsrum. Kök helt nyrenoverat Utrustning: Kök: Fullt utrustat kök. (renoverat 2013) Bad: Helkaklat badrum med dusch samt WC. Tvätt: Nyrenoverad tvättstuga finns i fastighet Omgivning: Centralt belägen på Gärdet med närhet till butiker, restauranger, shopping samt nöjesliv Kommunikationer: Närhet till bussar samt tunnelbana med destination strategiska punkter i Stockholm Parkering: Garageplats finns att hyra
Ljus och fin funkislägenhet med balkong. Lägenheten och huset helrenoverades och stambyttes 08/09. Lugnt område. Sol dagtid mot balkongen. Det finns även en gemensam takterrass. 2 min gångväg till 1:ans buss, 6 min gångväg till Gärdets tunnelbana. Ica på andra sidan gatan. Det finns gott om parkeringsplatser, så man behöver inte hyra garageplats om man har bil. Lägenheten ligger alldeles intill Gärdets stora grönområden, fem minuter till utomhusbad på sommaren och några minuter med buss, så är du vid Karlaplan. För oss är närhet till grönområden viktigt.
Vi har en fanastisk 4:a på Fågelhundsgatan, 106 m2 med utsikt mot Lilljansskogen. Vår lägenhet håller väldigt hög standard; ekparkett i alla rum, kalkstensgolv i hallen, stor balkong, ethernet uttag i alla rum, induktionshäll etc. Det är ett stort vardagsrum med öppning mot matplats och anslutande kök, tre sovrum, walk-in closet och två stora badrum, varav ett med badkar, garderob med skjutdörrar i hallen. Tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin ingår. Garageplats kan hyras i källaren dit man tar sig direkt via hissen. Vi är intresserad av att byta till mindre, allt kan vara av intresse tom en 1:a om det känns rätt. Aktuella områden är innerstaden, Solna, Sollentuna, Sundbyberg och Alvik.