Quantcast
Till salu inom: ”

kolonistuga kårarvet nr 26 falun säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nilslarsberget 5 mil norr om Falun 4 stugor om ca 70 km2 ca 500 meter till sjö Mycket fina vyer med viss sjöutsikt Vedeldad bastu Friskt vatten från källa sommartid samt vintervatten från egen brunn Torrtoa samt utedass Friköpt tomt på 1266 km2 Bör ses på plats Prisidé: 395.000 eller bud För mer information kontakta Ingmar 070-2554131 Pris: 395000 kronor
Mycket fin nyrenoverad lägenhet, 28 kvm, uthyres högst upp på Myntgatan 39. Helt nytt kök med nya vitvaror och förberett för diskmaskin. Falu stadsnät finns med tillgång till bredband samt Canal Digitals TV-utbud. I hyran ingår värme och vatten Mer bilder finns på www.boidalarna.se Intresseanmälan med uppgivande av namn, personnummer och lite information om er själva till info@boidalarna.se OBS! Endast mailsvar.
För dig som akut behöver ett boende i Falun (du kanske precis fått reda på att du kommit in på en skola, fått jobb etc. och inte hunnit fixa boende än) erbjuder jag dig att för en kortare period tills det att du hittat eget boende bo hos mig. Du betalar alltså halva min hyra eftersom jag också kommer bo här samtidigt som dig och du bor här tills att du hittat något eget vilket kan röra sig om ca 1-4 månader. OBSERVERA att jag har en hund som också kommer bo här så du kan inte vara allergiker! Har du ett eget djur (som hund eller katt) är den också välkommen att flytta in! Hör gärna av dig om du har några frågor!
Dalarna ingår i Område Nord, Apoteket Farmaci AB. I Dalarna är vi 18 medarbetare fördelade på Sjukhusapoteken i Falun, Mora, Avesta samt Ludvika. Sjukhusapoteket i Falun är moderapotek till övriga apotek. Vi arbetar med läkemedelsförsörjning, läkemedelsservice, steriltillverkning och cytostatikatillverkning, kvalitetsgranskning samt kliniska prövningar. Vi söker en apotekstekniker med speciellt intresse för sjukhusfarmaci och som vill vara en viktig del i teamet i Dalarna när det gäller försörjning av läkemedel till sjukhusen. Tjänsten innebär arbete på avdelningarna med läkemedelsservice samt läkemedelsförsörjning till övriga avdelningar.Vi söker dig som har ett glatt och positivt sätt och som har lätt för att samarbeta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser att du har lätt att anpassa dig till nya arbetssätt och att du har en vilja att driva utvecklingen av verksamheten framåt tillsammans med oss.Har du erfarenhet från arbete i vården är det en merit.  Kontaktperson:Driftchef Anna-Karin Rissveds, tel:010-44 77421Facklig information:Lena Johansson Sveriges Farmacevtförbund tel 023-49 24 85Irene Ahlvik Farmaciförbundet tel 070-252 11 67Välkommen med din ansökan.Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag.