Quantcast
Till salu inom: ”

gasgas 125 ec till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

GasGas ec 125 Mätarställning: 0 mil Färg: Svart/vit Typ: Touring/Landsväg Info: Nu ska grabben sälja Cykeln. DÅ han köpt Ec-f 250.(gasGas) vi är mycket nöjda med cykeln och den är lite upphottad. med racing dämpning Och ett hmg Effektkrök. Mycket fin i plast och dyligt. Kolven har gått i drygt 10 timmar. Lager, bromsar och dyligt är i bra kondition. Däck är fräsha. Bara Gasa och köra ! Vi tar även inbyte.
Hej! Jag tänkte nu sälja min crossmotorcykel som är i bra skick. Crossen är lansvägsreggad, vilket betyder att man kan köra med den på vanliga vägar. Den är besiktad i juli månad. Jag har inte kört så mycket, eftersom jag hade planerat ta körtkort till den men det blev inte av och nu har jag köpt bil istället och den bara står i garaget. Har endast kört 1 timme med den efter besiktningen. Intresserad! Ring efter 16.00 eller maila. BVSA !
GasGas EC125 Mätarställning: 0 mil Färg: gul Typ: Offroad Info: En bra hoj för den som vill börja köra 125:a. Besiktigad i höstas. Nya reedventiler. Ring för mer information 021-124820. Förmånlig finansiering från 0 kr kontant, upp till 24 månader räntefritt. Besök även vår webb där du hittar delar til kx, kxf, yz, yzf, rm, rmx, cr, crf, exc, ec, sx, sxf 250, 450, 125, 85 www.yz.se. Välkommen!
Hej nu säljer jag min GasGas 125cc i mycket fint skick. Helt ny plast runtom, ny kolv mm. Hojen är utrustad med Öhlins dämpare bak och Exel fälgar bak och fram. Ombyggd till EC med belysningsspole och annan utväxling. Den går väldigt fint med bra register på låga samt höga varvtal, -en mycket lättkörd hoj med följsamt chassie som endast sparsamt motionskörd i skogen. självklart servad och rengjord efter varje körning. Prutat och klart! Så länge annonsen är kvar så finns Hojen kvar. Vid frågor ring eller sms:a för snabbast respons men maila går också bra. Test förare och brevvänner undanbedes Tack.