Quantcast
Till salu inom: ”

gense regal bestick 15 delar 60-tal säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tallberg mm

Norrköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer en jättefin hyllkombination i tre delar. Teak, troligen 50- eller 60-tal. Den består av en hylla med luckor upptill och nedtill, en hylla med glasskåp upptill och luckor nedtill samt en bokhylla. Mycket fint skick och fina detaljer såsom "guldhandtag" och lampor under en av hyllorna som lyser upp hyllan under. Går att köpa separata delar för 200 kr styck eller hela för 500 kr! Kom gärna och titta på den eftersom bilden är lite otydlig!
Oanvända bestick från märket Gense - nobel säljes. (En present från jobbet) Beskrivning från sidan besticket "Nobel bestick, som formgavs till Nobels 90-årsjubileum, är tydligt svensk i sin form, men har många detaljer som överraskar. Stramhet kombineras med lekfullhet och matta ytor med blanka. Nobel tillför det lilla extra till varje dukning. Gunnar Cyrén är en av Sveriges mest välmeriterade formgivare inom metall och glas. Han är representerad på en rad olika museer världen runt och har mottagit flera priser, bl.a. Lunningspriset 1966 och Prins Eugen-medaljen 1988. Gense Nobel Steel bestick 16 delar; 4 knivar, 4 gafflar, 4 matskedar och 4 teskedar. Tål maskindisk" Pris 500 kronor ( I butik ligger det på ca 1200kr)
Gense bestick i modell Jive Nya i förpackning 24 delar - 6 matskedar, matgafflar, matknivar och dessertskedar. Nypris: 649kr Nu: 300kr Oanvänd juicepress / råsaftpress från Exxent i originalförpackning. Har fått den i present men inte haft användning av den. Längd: 26 cm Bredd 16 cm Höjd: 31 cm Nypris: 799kr Nu: 400kr Varför inte ge bort som julklapp? Råsaftcentrifugen är ju årets juklapp 2013. Kontaka mig för mer info..
Gense REGAL bestick 15 delar 60-tal