Quantcast
Till salu inom: ”

ghd plattång rosa säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

SÄLJES: ghd hot pink limited edition plattång. OBS! Helt ny och oanvänd. ghd är plattångens Rolls-Royce, det är marknadens bästa plattång. ghd plattänger är det ultimata och mest allsidiga verktyget för att skapa väldigt många olika fantastiska frisyrer från förförande vågor till det perfekt raka håret. Ingår följande accessoarer; - En elegant och trendig värmeresistent väska som förvaring till stylern - Två rosa stylingklämmor till att sektionera håret med -Sladd 2.6 m -Maxtemperatur: 190°C. -110 - 240V, 150W. Den har kostat ca 2000 kronor. OBS! Säljes nu för endast 1100 kronor, prutat och klart. Kan ev skickas med posten då köparen står för frakten
Knappt använd plattång från GHD. Den har några år på nacken men är superfin och i mycket gott skick. Som ny! Denna modell av Ghd tång levereras med en underbar väska som skyddar din tång. Plattången kan skapa både vackra vågor eller för den som vill, spikrakt hår. Äkta med äkthetsintyg fastsatt på sladden. Nypris : 1995 kr Priset är prutat och klart och enbart seriösa köpare.
Rosa plattång ifrån GHD, den absolut bästa plattången på marknaden. Nypris 1999 Kr, säljes för 1200 Kr + ev. frakt (Endast använd EN gång då jag har en till fast i annan svart). Kan tänkas att gå ner NÅGOT vid snabb affär, skambud undanbes. Likaså oseriösa köpare. Möts upp i Göteborg eller skickas med rekommenderad post.