Quantcast
Till salu inom

"gibson sg säljes"

Falkenberg
4 dagar

Gibson sg standard

17 700 kr
ABC-Annons.se

Tidigare annonser till salu

Musikinstrument  ·  Stockholms län

Gibson SG-1

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
En otroligt lättspelad Gibson SG tillverkad 1994 Den här SG-1 modellen med en splitbar humbucker och en "vippswitch" är väldigt ovanlig. Halsen är urskön att spela på och soundet är tungt. Gitarren har hög output. Den förra ägaren har tagit bort lacken på halsen vilket gör det fantastisk att spela på men lämnade också efter sig några skönhetssprickor i lacken på baksidan av huvudet. Annars normalt med några små, men inte allvarliga dings efter mycket kärlek. En mycket trevlig Gibson SG-1 att lira på.
3 600 kr
Blocket.se
Musikinstrument  ·  Umeå

Gibson SG Special

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Hejsan! Säljer nu min Gibson SG Special 2009-års model, p.g.a. förlorat intresse. Värt att nämna är att detta är en "Gibson Special" och inte en "Gibson Special Faded". Köpte den ny och har drygt 2 års garanti kvar. Gibson Softcase och gitarrställ följer även med. Nypris: ca 8000 kr Pris nu: 5000 kr Har även en Line 6 Spider IV 30 W om intresse av förstärkare finns. Mailen kollar jag flera gånger om dagen, vill du ringa på en vardag, så skicka gärna ett sms då jag kan ha svårt att svara när jag är på jobbet, så ringer jag upp så fort jag kan.
5 000 kr
Blocket.se
Musikinstrument  ·  Umeå

Gibson SG Svart Elgitarr med hardcase

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
En fin Gibson SG, svart säljes, från 2001. Fint skick, låg stränghöjd, rak och fin hals. Lättspelad. Säljes med nya strängar 10-46 och nyintonerad. Härligt SG ljud med ett stort sound. All elektronik fungerar perfekt! Gitarren är i originalskick. Hardcase ingår givetvis. Serienummer 00081328. Lite info om serienumret och tillverkningsdatum här nedan. Your guitar was made at the Nashville Plant, TN, USA January 8th, 2001 Production Number: 28 Pris 6500 kr eller högstbjudande.
6 500 kr
Blocket.se
Musikinstrument  ·  Stockholm

Gibson SG (Custom flower)

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Efter ca 7-8 år så säljer jag min Gibson SG special. Köpte den ny i cherry red och lät efter några år en kille med konstnärliga sidor måla om den. Handmålad med klarlack över som skydd. Transparent plektrumskydd tillverkat av mig är monterat. Mycket 60s!!! Utöver detta så är gitarren helt original och orörd. 490-mickarna gör som känt sitt jobb bra och halsen är rak och banden är fina. Måste ha pengar, så jag sänker priset till 5500!
5 500 kr
Blocket.se
Musikinstrument  ·  Uppsala

Gibson SG i nyskick + gigbag

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Nu har jag bestämt mig för att sälja min ögonsten Gibson SG special faded för att ge plats åt min nya gura på väggen. Knappt använd och fortfarande i nyskick. Har bytt ut stämskruvarna till ett bättre märke utan att ändra utseendet. Självklart så följer en gigbag med på köpet. Nypris: 12 500 kr. Finns klar att komma och kika på och ta med direkt om så önskas. Ring eller maila mig när som helst. / Björn Larsson
5 000 kr
Blocket.se