Quantcast
Till salu inom: ”

gibson 335 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Om du inte har råd med en Gibson 335 så är det här det näst bästa. Glöm Epiphone, Washburn och alla andra billiga kopior. Kom och testa så får du se! Jag har haft en 2001 Custom Shop 335 and den här känns och låter lika bra, så därför sålde jag min riktiga 335. Jag vet att det låter sjukt men det är sant! Kent Armstrong pickups Mellan-tjock hals Utan case.
Originalmodell byggd 1978 i Kalamazoo, dvs ingen re-issue eller custom shop. Finishen är mörk walnut. Stämskruvarna bytta till ett par stabilare Gotoh Kluson Deluxe (originalen finns kvar). Halsen är rak, håller stämningen och intonerar mycket bra. En player. En tidigare ägare. I princip endast hemmaspelad i över 30 år och är således i mycket fint skick. Originalcase med tillhörande nyckel, fabrikspapper och inköpskvitto från back in the days. Passa på att köpa en fin och välljudande vintage ES335 till priset av en ny Dot re-issue! ---------- Enda intressanta bytet vore en Gretsch av det lite vassare slaget. Bilder: http://s854.photobucket.com/albums/ab102/jottosson/335/?albumview=slideshow
Twang säljer nu denna otroligt bevarade och fina 68a 335a. Är förnärvarande i 6-strängat utförande vilket gör dessa moddeler fantastiska med sitt massiva huvud. Förövrigt så är denna gitarr helt original sånär som på borttaget plektrumskydd och bytta rattar och switch-knopp. Resten som sitter på är original och som sagt i väldigt fint skick! Inga sprickbildningar eller lackbristningar. Halsen är fantastisk med sin runda profil och smala bredd. En chans att få en jättefin 335 från 60-talet utan att behöva betala 40-tusen+. Missa inte denna gitarr! Vi finns en trappa ner under Twang's café på Katarina bangata 25. Välkommen!
Säljer min Vintage Gibson 335:a från 1967. Underbar gitarr med snygg patina med en vackert krackelerad lack och gulnade kantlister. Patent number-mickar som låter fantastiskt och original case. Stallmicken mäter 7.6 och halsmicken 7.48. Gitarren är konverterad till stoptail, ena originalmicken är omlindad av Lundgren och plektrumskyddet är av senare datum. Annars original. Nya fräscha band och den låter och spelar som en dröm. För den som är seriöst intresserad finns fler bilder att få.
Här är en fin Yamaha SA800, en mycket bra variant av Gibsons 335:a. Den här är gjord i Japan cirka 1982-84 och är helt i originalskick. Inga dings att tala om (förutom en liten i övre hornet). Originalcase. Jag ber om ursäkt för det dåliga fotot, men fler (och bättre) kan naturligtvis fås på mail. Som sagt, en riktigt bra och välbyggd gitarr med ganska egen ton. Bra mickar med ganska låg output tror jag (Gotoh?). Det enda jag inte kommer överens med på den här guran är färgen.