Quantcast
Till salu inom: ”

gibson sg blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Epiphone G-400 från 1999. Kontroller bytta till reflektormodell och knoppen till mickväljaren även bytt till vit för att efterlikna Gibson SG från 1961. Kromdelarna är åldrade för att också de se mer vintage ut. Nytt set Earnie Ball strängar .10-46 monterade och greppbräda och band nypolerade. Har en hel del dings och repor i lacken. Bland annat ett par större på sidan under kontrollrattarna. Spelar och låter bra. Hardcase (ej orginal) eller gigbag ingår.
Tjenare! Jag har en Gibson SG som jag gärna vill bli av med på grund av ett köp av en ny gura. Gitarren har en del märken runt om, (på halsen och på baksidan av kroppen) därefter det låga priset, men inget som påverkar ljudet på något sätt. Den är riktigt använd och inspelad. Precis intonerad och genomgången. Sitter även nya stämskruvar på den (icke öppna) men originalet följer givetvis med. Jag kan nås på telefon eller mail heltid. Mvh Nikolai
En röd Gibson SG i faded serien. Justerad och intonerad av proffs för några månader sedan. inklusive gigbag 4000 kr. För 4500 kr får du gitarren i ett tweed hardcase och inklusive frakt. Bilden hittade jag via google. Maila om du är intresserad så skickar jag över bilder på mitt exemplar. Måste bara fota den först :) Byten eller delbyten kan va intressant. Främst Strata eller annan Fender modell (det måste inte stå fender på) men även annat kan funka.
Hej säljer här med min SG. Den är whorn men snyggt sliten. Sitter i dag ett Briggsby svajstall på den som funkar klock .. Mickarna på den nu är Dimarzio Superdistortion Och Dimarzio Paff. Detta är en utmärkt kombination. Guran har nyligen blivit genomgången med allt vad det innebär på 4sound i örebro. Bara byta strängar och köra. Ny priset på gitarren var över 10 000:- Vågar inte spekulera på vad jag lagt ned mera på den med all extra som den nu har. Mitt pris nu är 5000:- och då medföljer både giggbag och ett hardcase .
Helt nyskick, inga skavanker. Allt är original förutom strängarna som är nya D'addario. Köpt för två år sedan för 7995:- vilket den även ligger för i butik just nu. Använd på c:a tio st rep och en handfull gånger hemma. Gigbag ingår! Kropp: Mahogny Hals: Mahogny Greppbräda: Ebenholtz Mekanik: Krom Elektronik: 1 x 490R, 1 x 490T,å 2 x volym, 2 x ton, 3-läges pickupväljare Färg: Worn Brown Tillverkningsland: USA