Quantcast
Till salu inom: ”

gibson sg standard säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Matbord

Tumba
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En klassiker, en ikon, men inte en gitarr för mej... Den är Inköpt i början av augusti i år av 4sound Sundsvall (9999:-). Endast använd i repan ett tio tal gånger. Skyddsplasten sitter kvar på plektrumskyddet... Jag säljer den endast för att jag trivs bättre med Fender och inte behöver all kraft som denna bomb levererar. Caset har lite märken på utsidan, fanns när jag köpte den. Finns i Ånge, skickas inte! Kan levereras till Sundsvall. Fler bilder via mejl. Pris 7900:- Prutat å klart!
I hur bra skick som helst! Jämför inte med SG Special Faded. Jag tycker att den här håller högre kvalitet. Enligt min uppfattning ligger känslan i halsen klart nära SG Standard. Några specs: • Gibsons traditional 50s rounded neck profile • Solid Mahogany body with nitrocellulose finish• Uncovered Gibson 490R and 490T pickups • 22 Fret Rosewood fingerboard with figured acrylic dot Inlays Frågor, fler bilder, prisförslag... hör av dig!
Gibson SG Special. I hur bra skick som helst! Jämför inte med SG Special Faded. Jag tycker att den här håller högre kvalitet. Enligt min uppfattning ligger känslan i halsen klart nära SG Standard. Några specs: • Gibsons traditional 50s rounded neck profile • Solid Mahogany body with nitrocellulose finish • Uncovered Gibson 490R and 490T pickups • 22 Fret Rosewood fingerboard with figured acrylic dot Inlays Frågor, fler bilder, prisförslag... hör av dig!
Säljer nu min kära Gibson SG Standard -97 som jag haft sedan -02. Den är just nu bestyckad med GHS .011-.70 strängar och stämd i drop-C. Stämskruven till G strängen är en aning lös men håller stämningen bra och det är bara att spela. Det är några små märken på gitarren men inget värre, den är ju inte helt ny. Det följer med en Rockbag Premium Gigbag. Pris: 6500 kr Ring eller maila om du har några frågor.
Säljer min Gibson SG från 2010. Inspelad och väldigt bra skick. Har lite av det klassiska bältslitaget på baksidan, men inte mycket. Annars är den helt felfri och låter helt och hållet gibson. Låter kanon både cleant och distat. Är absolut intresserad av byten. Så hör av dig om du har något i samma klass om du vill byta. Annars är den till salu för 7500 kr. Hardcase ingår inte.