Quantcast
Till salu inom: ”

moped gilera smt begagnad säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Honda X8r

Malmö
MC Hjälm

Växjö
Moped

Mullsjö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Gilera 50 RCR SMT och RCR är Gileras modeller som är framtagna för deras mest kräsna kunder som älskar avancerad cross- eller endurokörning. De är perfekta för den skandinaviska marknaden och de tillhör det absoluta toppen i segmentet. Motorerna är 50-kubiks vätskekylda och encylindriga 2-taktare. Sadelhöjden är 850 mm, torrvikten är 90 kg och tankvolymen är 7 liter. Med 18 och 21 tumsfälgar, sex växlar och den snabba 50-kubiksmotorn är den byggd för att ha kul samtidigt som den är robust, tålig och har låga driftskostnader.
Hade tänkt sälja min gilera nu eftersom den bara står och samlar damm. Den är inte helt orginal utan jag har lagt till; - bredare bakdäck ( nästan nytt ) - Biltemas "Fatbarstyre" - Diodbaklykta - Orangea handtag - Andra bak- o fram blinkers - Trimslutburk ( lite sliten ) mm. Orginaldelarna medföljer givetvis! Kåporna är solblekta och har en liten spricka vid bakskärmen men i övrigt är de ok. Den har gått 1221 mil varav jag har kört 700 mil och har används nästan enbart till transport på landsväg. BVSA.
Säljer nu min Gilera smt eftersom moppetiden är över. saker som är gjorda på den; - nytt styre och handtag - nya blinkers fram och bak - nytt baklyse - nytt bakdäck - ny kedja - ny lackat avgassystem etc... Även massa andra delar följer med. moppen är inte trimmad men har en annan slutburk som låter mycket bättre. kåperna är lite solblekta men det är inte dyrt att fixa! Moppen har mest körts till och från träning på nästan bara landsväg. Går bra!
Gilera 50 RCR SMT och RCR är Gileras modeller som är framtagna för deras mest kräsna kunder som älskar avancerad cross- eller endurokörning. De är perfekta för den skandinaviska marknaden och de tillhör det absoluta toppen i segmentet. Motorerna är 50-kubiks vätskekylda och encylindriga 2-taktare. Sadelhöjden är 850 mm, torrvikten är 90 kg och tankvolymen är 7 liter. Med 17-tumsfälgar, sex växlar och den snabba 50-kubiksmotorn är den byggd för att ha kul samtidigt som den är robust, tålig och har låga driftskostnader.
En mycket fin Gilera SMT årsmodell 2006 säljes. Mycket välskött, aldrig trimmad eller skruvad på. Den är inte vinterkörd och har alltid stått i varmt garage. Startar alltid på första kicken och går otroligt bra i motor och växellåda. Det har aldrig varit några problem med mopeden som nu har rullat 628 mil. Jag är andra ägaren. Nybytt olja. Godkänt kedjelås ingår. Bör ses och provköras. Pris: 16500 kronor