Quantcast
Till salu inom: ”

gilera smt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Honda X8r

Malmö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej. Nu ska min Gilera smt 07 säljas. Den går bra i motor, har aldrig krånglat. Väldigt lätt att starta. Ej vinterkörd, står aldrig utomhus. Har aldrig varigt trimmad. Ordentligt servad De saker som är bytt på den är: -kedja -drev -kylare -gas och kopplings vajrar -nytt bak däck Nås på mobilen efter 16:30 Kollar alltid min e-post så det går bra vilket som.
Säljer nu mitt rör. Det är ett Malossi Racing till cross- och supermotardmopeder (Derbi, Gilera etc.). Nypris ca 4000 kr. Röret är bara testat. Ger både en bra acceleration och en hög toppfart. Testade det på en annars otrimmad Gilera SMT 50 och den toppade 90 km/h! Röret har även ett härligt ljud, varken för högt eller för lågt. Finns i Henån på Orust. PS. Kan mejla fler bilder om så önskas.
Hej! Mitt namn är Anton, jag är snart 18 år gammal och bor i Mölnlycke. Det tar emot att säga, men jag nu sälja min kära Gilera SMT. Den är en 2008 års modell som jag köpte, i butik, hösten 2009. Den har har stått i värmegarage året runt. Mopeden har endast gått strax under 80 mil, och den går problemfritt. Jag är den första ägaren. På köpet följer även med, om man vill, godkänt ABUS-lås och K3 hjälm storlek XL/61-62.
Tjenare har en Gilera Smt som jag skulle vilja få bort. Moppen har skurit pga för dålig luft och soppa blandning tack vare insugnings gummit hade spruckit. moppen gick för övrigt som ett spjut när den gick. ledigt över 100 km/h, Moppen är komplett med effektsystem, 2 uppsättningar med förgasare 21,17, en ask med olika munstycken. har ganska mycket delar till den som medföljer. Kan skicka mer bilder om så önskas Ring eller mejla.
Gilera SMT -06 billigt och bra skick. Alltid använt Fullsyntetisk olja. Väl underhållen Mycket nytt och bytt! för mycket att skriva så är ni intresserade så skicka Mail ELLER ring så skickar jag vad som är bytat under min ägo. önskar fler bilder så skickar jag det ! Original Haft mopeden sedan 2008. Tveka inte o ring eller mail! Bra moped för billig peng ! Säljes för 8500.