Quantcast
Till salu inom: ”

maine coon norsk skogskatt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

2 fina kattungar vill flytta till kärleksfulla hem. Mamman är Maine Coon/Norsk skogskatt och pappan är... jadu, det vägrar mamman att berätta!! ;-) Dom föddes den 18 Juni och fyllde således 15 veckor lördagen den 1 oktober. Är självklart rumsrena och är avmaskade. Jag vill att katterna skall få ha möjlighet till utevistelse. Honan är den mörkare och hanen är lite ljusare med vita tassar och prickar på magen. Pris: Honan 400:- Hanen 600:- Sista bilden är på mamma Kattis. Hon är inte till salu.
Pga allergi i familjen måste tyvärr denna söta hona säljas. Hon är mestadels norsk skogskatt, men liten del maine coon. Hon är 15 veckor gammal, kelig, tillgiven, social och lagom busig. Hon är hundvan. Tycker om att sova i knä och nära en i sängen på natten. Rumsren och avmaskad, uppfödd som innekatt och har ej vart ute, dock är det ett plus om hon kan få vara ute i sitt nya hem men inget krav. Ring eller maila vid intresse! Mvh Caroline och Alek
Har tre kattungar kvar, två hanar och en hona. Bild nr:3 är en hona. Är tillgivna,rumsrena och van vid små barn. Äter vanlig kattmat samt torrfoder för kattungar. Dom söker nya hem, är leverans klara v.49. Kan tingas emot en handpenning, återbetalas ej vid ånger. Är sociala och kelgoa!