Quantcast
Till salu inom

"maine coon norsk skogskatt säljes"

Norrköping
2 dagar

Perserhane m. Stamtavla utl...

2 500 kr
Blocket.se
Örebro
2 dagar

Avel hane ragdoll

2 000 kr
Blocket.se
Linköping
2 dagar

Vackra och magiska katter

10 000 kr
Blocket.se
Örebro
2 dagar

Ragdoll med stamtavla

2 000 kr
Blocket.se
Igår

Maine Coon

3 500 kr
ABC-Annons.se
Malmö
Igår

Norsk Skogkattungar

3 000 kr
ABC-Annons.se
Mjölby
Igår

Skogskatt/ Maine Coon

700 kr
ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Katt  ·  Malung-Sälen

1 hona, 1 hane. Mamma: Maine Coon/Skogis

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
2 fina kattungar vill flytta till kärleksfulla hem. Mamman är Maine Coon/Norsk skogskatt och pappan är... jadu, det vägrar mamman att berätta!! ;-) Dom föddes den 18 Juni och fyllde således 15 veckor lördagen den 1 oktober. Är självklart rumsrena och är avmaskade. Jag vill att katterna skall få ha möjlighet till utevistelse. Honan är den mörkare och hanen är lite ljusare med vita tassar och prickar på magen. Pris: Honan 400:- Hanen 600:- Sista bilden är på mamma Kattis. Hon är inte till salu.
400 kr
Blocket.se
Katt  ·  Linköping

Söt långhårig kattungehona

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Pga allergi i familjen måste tyvärr denna söta hona säljas. Hon är mestadels norsk skogskatt, men liten del maine coon. Hon är 15 veckor gammal, kelig, tillgiven, social och lagom busig. Hon är hundvan. Tycker om att sova i knä och nära en i sängen på natten. Rumsren och avmaskad, uppfödd som innekatt och har ej vart ute, dock är det ett plus om hon kan få vara ute i sitt nya hem men inget krav. Ring eller maila vid intresse! Mvh Caroline och Alek
1 000 kr
Blocket.se
Katt  ·  Svedala

Maine Coon / Norsk Skogskatt

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jättefina kattungar med härlig mentalitet, fin färg och teckning.Mamman är rerasig Maine Coon och pappan är Norsk Skogskatt.Endast pappan har stamtavla. Ungarna är rumsrena,avmaskade X3 med Axilur och hundvana.Föräldrarna har fått flera kullar tidigare,som blivit mkt bra.Säljes till trygga varaktiga kattälskande hem och helst där det finns en hund eller kattkompis.Pris 1500-3000:- Jag har även en fantastiskt vacker fertil unghona som är kvar hos mej från förra kullen,som jag säljer förmånligt till rätt hem. För mer info och bilder ring eller maila.:) (3:e bilden är mamman och ungar från tidigare kull och sista bilden är på den unga honkatten.)
1 500 kr
Blocket.se
Katt  ·  Blekinge län

Kattunge Maine Coon/Norsk skogskatt blandninn

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Vi har en kattunge till salu. Hon är nu 6 veckor (född 17 februar) gamlal och är leveransklara från och med 12 veckors ålder. Honan är svart med lite gula fläckar. Tilliven och mysig. Gillar att kelas och busa. Van vid barn. Rumsren sedan flera veckor. Mamman är blanding mellan Maine coon och Norsk skogskatt. Pappan är också långhårig. Vid leverans är kattungen vaccinerad och avmaskad. Välkommen att maila till oss vid intresse. Jag mailar gärna fler blider! Vid mailkontakt vill vi att du berätta om dig själv, hur du bor, om du har katt etc.
1 500 kr
Blocket.se

Långhåriga kattungar Maine Coon/Norsk skogska

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 22 dagar
Har tre kattungar kvar, två hanar och en hona. Bild nr:3 är en hona. Är tillgivna,rumsrena och van vid små barn. Äter vanlig kattmat samt torrfoder för kattungar. Dom söker nya hem, är leverans klara v.49. Kan tingas emot en handpenning, återbetalas ej vid ånger. Är sociala och kelgoa!
2 000 kr
Blocket.se