Till salu inom

"grand danois säljes"

Butik Varberg
Igår

Jeep Grand Cherokee 3.0 V6...

199 700 kr
Blocket.se
Butik Eskilstuna
Igår

Dethleffs Grand Alpa i 7820...

1 549 000 kr
Blocket.se
Västerås
Igår

BMW 320 d xDrive Gran Turis...

210 000 kr
Blocket.se
Södertälje
2 dagar

Grand Danois valpar söker n...

18 000 kr
Blocket.se
Värmdö
4 dagar

Sredneasiatskaja ovtjarka -...

17 500 kr
Blocket.se
Butik Kalmar
12 år

Hjältehunden från New York

Hyrahyra.se
Butik Östergötlands län
12 år

Tystnadens pris

Hyrahyra.se
Butik Södermanlands län
12 år

Scooby-Doo

Hyrahyra.se

Tidigare annonser till salu

Katt  ·  Linköping

4-årig kattkille i sina bästa år

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Vår katt på 4-år behöver ett nytt hem p g a ändrade familjeförhållande och tidsbrist. Han har under hela sitt liv fått varit ute då han bor på landet. Han är en kelig kisse som är uppvuxen med Grand danois så hundvana har han! Han är svart med en liten vit fläck på bröstet och en mindre vit fläck på magen. Han är kastrerad och vaccinerad. Givetvis medföljer transportbur och lite tillbehör.
100 kr
Blocket.se
Hund  ·  Vallentuna

Grand danois hane

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 19 dagar
Har inte möjlighet att ha kvar min Grandis hane på 3 år och hoppas nu att kunna hitta ett stabilt och bra hem till honom som varar livet ut. Han är världens snällaste kille som går bra ihop med andra hundar och älskar barn, stora som små. Hemmet är viktigare än priset finns det ett intresse så ring gärna eller maila för mer info och bilder. Mvh/ Pim
5 500 kr
Blocket.se

Dagmatte/daghusse till Bullterrier

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi söker någon som vill busa och mysa med vår otroligt envisa, morgontrötta härliga bullterrier Billy dagtid i veckorna. Billy är drygt två år och funkar med alla. Glad, pigg, nyfiken och härligt bullterrier-personlig ! Han är van vid katter, barn och andra hanhundar då vi även har en Grand danois kille på snart 9 år. Vi ser helst att han får vara med någon som har erfarenhet av liknande raser och helst någon som inte har för många andra hundar så han hamnar i skymundan.
0 kr
Blocket.se
Djurskötare  ·  Helsingborg

Hundvakt rastning

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi letar efter en hundvakt till vår Grand danois. Det är ca 9 dagar på en 6 veckors period som vi behöver hjälp. Då jobbar vi bägge dagtid. Elvis skulle behöva gå ut någongång mellan 10-12 ca. Långpromenad eller kortpromenad spelar ingen roll, då vi är hemma vid 15-16 tiden igen och aktiverar honom. Han är 2,5 år gammal och kastrerad hane. Han är en vänlig jätte och älskar andra hundar och barn. Hör av dig om du har möjlighet, så pratar vi mer. Pris enligt överenskommelse
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Värmlands län

Grand Danois

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej nu måste vi tyvärr sälja våran ögonsten pga förändrade familjeförhållanden. Det är en grand danois hanne på 2 år är världens goaste och absolut ingen problem hund. Han e van vid barn, katter och går jätte bra ihop med andra hundar. Stamtavla finns vi ser helst att han kommer på landet men det viktigaste e att det finns tid och mycket kärlek till han. Så slå en signal och berätta om dig sj el maila några rader så hör vi av oss.
5 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj