Quantcast
Till salu inom: ”

grand danois säljes

Tystnadens pris
F
Östergötlands län
Scooby-Doo
F
Södermanlands län

Tidigare annonser till salu

Vår katt på 4-år behöver ett nytt hem p g a ändrade familjeförhållande och tidsbrist. Han har under hela sitt liv fått varit ute då han bor på landet. Han är en kelig kisse som är uppvuxen med Grand danois så hundvana har han! Han är svart med en liten vit fläck på bröstet och en mindre vit fläck på magen. Han är kastrerad och vaccinerad. Givetvis medföljer transportbur och lite tillbehör.
Har inte möjlighet att ha kvar min Grandis hane på 3 år och hoppas nu att kunna hitta ett stabilt och bra hem till honom som varar livet ut. Han är världens snällaste kille som går bra ihop med andra hundar och älskar barn, stora som små. Hemmet är viktigare än priset finns det ett intresse så ring gärna eller maila för mer info och bilder. Mvh/ Pim
Vi söker någon som vill busa och mysa med vår otroligt envisa, morgontrötta härliga bullterrier Billy dagtid i veckorna. Billy är drygt två år och funkar med alla. Glad, pigg, nyfiken och härligt bullterrier-personlig ! Han är van vid katter, barn och andra hanhundar då vi även har en Granddanois kille på snart 9 år. Vi ser helst att han får vara med någon som har erfarenhet av liknande raser och helst någon som inte har för många andra hundar så han hamnar i skymundan.
Vi letar efter en hundvakt till vår Grand danois. Det är ca 9 dagar på en 6 veckors period som vi behöver hjälp. Då jobbar vi bägge dagtid. Elvis skulle behöva gå ut någongång mellan 10-12 ca. Långpromenad eller kortpromenad spelar ingen roll, då vi är hemma vid 15-16 tiden igen och aktiverar honom. Han är 2,5 år gammal och kastrerad hane. Han är en vänlig jätte och älskar andra hundar och barn. Hör av dig om du har möjlighet, så pratar vi mer. Pris enligt överenskommelse
Hej nu måste vi tyvärr sälja våran ögonsten pga förändrade familjeförhållanden. Det är en granddanois hanne på 2 år är världens goaste och absolut ingen problem hund. Han e van vid barn, katter och går jätte bra ihop med andra hundar. Stamtavla finns vi ser helst att han kommer på landet men det viktigaste e att det finns tid och mycket kärlek till han. Så slå en signal och berätta om dig sj el maila några rader så hör vi av oss.