Quantcast
Till salu inom: ”

gratis möbler stockholm säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Kontor för 10 personer i ett dubbelrum uthyres i iOffice kontorshotell. Fina lokaler med stora fönster som ger mycket ljusinsläpp. Centralt läge, nära tegnerlunden. I månadshyran ingår: - Möbler - Konferes och mötesrum - Städning - Kaffe/Te - Internet - Tillgång till kök, wc, dusch - Tillgång till skrivare, kopiator, fax Pris: 34 900kr/mån Första månaden hyresfritt vid tecknande av avtal innan den sista Juni! www.ioffice.nu
Hej! Hyr ut min 2 rum och kök för 7000 ink. el kabeltv, och bredband 24mb. Det finns inga möbler i den och om rätt person finns och vill bo där länge så renoveras lägenheten med nya tapeter och golv. Jag hyr ut den i 6 månader i taget men känner jag att du är rätt person så förlänger jag tiden gärna upp till 2 år.. OBS! En deposion på en månad vill jag ha innan inflyttning sker, denna fås tillbaka genom att det sista månaden om du säger upp lägenheten bor gratis. Maila om det är några frågor m.m.... Mvh Josef
Hej, Min garderob har gjort sitt och ska utbytas mot en ny variant. Vill du ärva min garderob så är du hjärtligt välkommen. Skynda dig för den kommer antagligen inte överleva helgen. Det enda du behöver göra är att komma hit och hämta den. Kan väl inte riktigt säga att den är som ny, men den uppfyller väl sitt syfte med en eller annan defekt. Skynda, först till kvarn gäller!!
Fyra olika malmbyråer från IKEA säljes. Samtliga är i bra skick, med undantag för en av dem. Den som är i sämre skick har två lösa lådor, vilket kan lagas lätt. Denna byrå får man på köpet om man köper något annat. Byrå nr 1- 150 kr Byrå nr 2- Gratis Byrå nr 3- 150 kr Byrå nr 4-100 kr Byråerna kan köpas ihop eller för sig. De kan upphämtas på Östermalm kvällstid.
Soffan kostade ny 8.900. Den är i mycket gott skick. Förutom ett par små fläckar ser den så gott som ny ut. Klädseln går även att ta av och tvätta. Soffbordet tillkommer helt gratis vid intresse. Soffa: H70 L245 D90 Soffbord: H48 L/B122/68 Köparen står för leveransen. Jag hjälper dock gärna till med bärandet. Jag lägger stor vikt i en snabb affär och har därför sänkt priset rejält.