Quantcast
Till salu inom: ”

gratis spis bortskänkes säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Brio spis

Umeå

Tidigare annonser till salu

Fullt fungerande spis bortskänkes vid avhämtning, pga nyköp inför köksrenovering. Modellen heter Electrolux CF161. Den är hel och fungerar bra, vi använder den fortfarande och har inga problem med den. Skicket är rent och snyggt på utsidan, bortsett från lite rengöringsslitage. I ugnen syns det förstås att den är använd, men inte alltför mycket. EL: Spisen går på trefas 400V, men kräver ej framdragen nolla. Inkopplas med vanlig Perilex (spiskontakt) som följer med. Bortskänkes för 0 kr vid avhämtning (Vasastan, Stockholm). OBS: FÖRTUR GES TILL DEN SOM KAN HÄMTA SENAST ONSDAG KVÄLL (2/3). Endast mailkontakt.
Skänker bort min gamla spis med keramikhäll, men med defekt ugn, den biten värmen skall stråla ut ifrån har gått av och ramlat ned, går säkert att byta ut men jag valde att inte göra det så nu skänker jag bort denna mot avhämtning. Dvs, kom och hämta den så får ni den gratis av mig! Modellen är en Electrolux CF261B OBS 380volt!! Den är välanvänd, men spishällen fungerar perfekt på den. Hämtas i befintligt skick.
Vitvaror bortskänkes mot avhämtning pga renovering. Kyl och Frys av märket Elektro Helios. Båda fungerar utmärkt, har praktisk förvaring och är märkta som energisnåla. Avtagbara överskåp finns även för avhämtning om intresse finns. Höjd ca 175 cm (ca 225 med överskåp), Bredd ca 59 cm (118-119 cm tillsammans). Spis av märket Husqvarna, modell regina qc701 F. Den har några år på nacken men fungerar även den utan problem. Bredd ca 69-70 cm, Höjd ca 85 cm, Djup ca 65 cm. Vitvarorna finns för avhämtning i Täby 2 trappor upp utan hiss, viss bärhjälp kan ev erbjudas.
Restaurangspis med 4 plattor, 2 värmer inte så bra. OBS! spisen står utanför porten på Frihamnsgatan 52 i Frihamnen på Gärdet. det är magasin nr 6 och ENTRE nr 6. Det är först till kvarn som gäller eftersom jag inte är på plats så kan jag inte hålla den till någon. Vill du ha en spis gratis så åk dit direkt. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
ElektroHelios spis bortskänkes mot annonskostnader. Jättebra skick! Spisen är 50 sm bred. Finns även bosch kaffemaskin helt gratis