Quantcast
Till salu inom

"greyhound säljes"

Butik

Salming Greyhound Men

1 315 kr
NYTT Skistart.com
Butik

Salming Greyhound Women

1 439 kr
NYTT Skistart.com
Butik

Salming Greyhound Men

1 315 kr
NYTT MultiTriathlon
Butik

Salming Greyhound Women

1 439 kr
NYTT MultiTriathlon
Butik

That Greyhound Is Mine

221 kr
NYTT Bokus

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Jokkmokk

Greyhounds 2 st hane/tik

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 26 dagar
2St Greyhounds säljes som sällskap eller Kapphundar(Har licenser för bana), en hane och en tik. Hane Kick'n Box Roberto Duran(Blixten) Tik Kick'n Box Lady Kicker(Kiwi) Och dessa är efter: Fader Sjudraget Yo-Gi-Oh Moder Topseeker's Jetty-Jewel Säljer dessa pågrund av att ett av mina barn har troligtvis fått pälsdjursallergi. Mycket fina som sällskaphundar, bägge är TIGRERADE, och vana med barn och andra hundar, men ej någon katt vana. Dom har fått sina spruter för en månad sedan. Kostnad för dessa är 4000kr styck. meila eller ring vid intresse.
4 000 kr
Blocket.se
Djurtillbehör  ·  Piteå

BackonTrack täcke hund

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Säljer ett Back on Track täcke pga bortgång av hund. Svart med nedvikbar hög nackkrage med hål för koppel, kryssad dragsko på båda sidor vid bogen för bästa komfort och ställbarhet, avtagbara elastiska bensnören samt reflex på sidorna. Strl 70cm men har passat också på min dobermann tik som drar ca 65cm. Täcket är ett fodrat regntäcke i sk Greyhound modell dvs det går över höfter och lite av svansen för att ge effekt åt "hela" kroppen.Kvitto finns kvar, nypris 839kr säljes nu för 400kr , obetydligt använt, i mkt bra skick!
400 kr
Blocket.se
Hund  ·  Sundsvall

Greyhound valpar

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
3+3 föddes 4/1-2012. Kvar vid skrivande stund 1+2 Alla valparna är pantersvarta. Pappan är Fräcke Fredrik som har sprungit snabbast i världen på 480 meter. Mamma heter Dot. Dot tävlar i högsta klass på både kort K1 och medeldistans M1. Videolänk till Dot och hennes kompisar: http://www.youtube.com/watch?v=YSRFgMFk7KQ Länk till Dots hemsida så du kan följa med utvecklingen av valparna. www.winnertip.se
10 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Vänersborg

Greyhound tik

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 26 dagar
Greyhound tik svart med vita tecken. Född: 20110625 Fader: Almandins Jack Moder: Kindom Leon En livsglad tik,lite envis på sitt härliga vis. Älskar att åka bil,lätt att klippa klorna på,kan vara själv en stund och är rumsren.Älskar att ligga och mysa inomhus,en"soffpotatis" !! Ingen problemhund! Kravet är att Bella får komma ut och springa varje dag om hon inte hamnar hos en hundkapplöpare.Hemmet är väldigt viktigt ! Ring för info.
8 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Trelleborg

Whippet hane eller tik

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hej!! Jag/vi är hund vana, söker en kompis till vår tik på 3 år. Då hennes storebror Jack (greyhound) fick avlivas i våras. Vi söker helst en hane och skall vara renrasig, samt var hunden kommer ifrån ett måste. Vaccinationer samt chipmärkt skall vara utförda Ett krav är att hunden skall kunna åka bil. Åldern på hunden bör ligga mellan 1-3 år Priset beroende på ålder & stamtavla. MVH Familjen Johannesson
0 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord