Till salu inom

"greyhound till salu blocket se säljes"

Igår

Afroart design kuddar kuddf...

150 kr
Blocket.se
Strömsund
Igår

Styrhjul traktor 7.50-18

800 kr
Blocket.se
Strängnäs
Igår

Purus line 900 twist

3 000 kr
Blocket.se
Södertälje
10 dagar

Afghanhundsmix valpar

12 000 kr
Blocket.se
Varberg
15 dagar

Greyhound/pointer blandning

9 000 kr
Blocket.se
Karlstad
13 dagar

Greyhound

5 000 kr
Blocket.se
Sundsvall
Igår

Suzuki Rmz 450

33 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

MC tillbehör, skinnställ, handskar med mera

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer nu lite av mina MC tillbehör. Skinnställ FLM greyhound (2 delat, stl 54, använt 1 säsong) 2700:- Handskar Swift (stl M) 100:- Ryggplatta Attitude (stl L, knappt använt 1 säsong ens) 200:- Hjälm Nolan (stl L, mörkt+ljust visir, saknar dock lock för luft intag se bild) 150:- Hjälm Grex (stl M) 150:- Samtliga tillbehör är funktions dugliga och godkända Med Vänliga Hälsningar Nicklas
3 300 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Göteborg

Två systrar önskar hyra lägenhet

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Vi är två systrar som för tillfället bor i Stockholm, ursprungligen ifrån Örebro. Vi önskar hyra lägenhet i Göteborg på minst 2 rum och kök med bra förbindelser. Vi är ordningsamma och lugna och har en liten greyhound, som är rumsren och snäll. Vi vill helst hyra lägenheten minst ett år, helst en längre tid. Hoppas detta låter intressant! MVH Johanna och Josefine Ekman Nilsson
0 kr
Blocket.se
Djur  ·  Dalarnas län

Whippet el greyhound hane

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi vill para vår härliga greyhound tik, och söker nu en hane antingen greyhound, whippet el blandning av dessa två raser. Vår tik är en frisk och sund hund, som är stabil i psyke. Är rastypisk. Stamtavla finnes, dock ej utställd. Nästa löp är till våren, så vi söker redan nu efter en passande hane. Så vi väntar tills vi hittar rätt. Tveka inte att höra av er, berätta lite om eran hane och även om er. Första kontakt per mail, sedan telefon. Bilder mailas till seriöst intresserade.
3 000 kr
Blocket.se
Djurtillbehör  ·  Hudiksvall

Hund "tröjor"

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
2 Stycken hund "jackor" säljes. Ena är till storhund (hade till en stor Greyhound). Märket Dogman, storlek 65cm. Köptes för ett drygt år sedan för typ 800 kr. men stort sett aldrig använda. Den andra till en liten hund, storlek 25 cm. märket "BreathTime. Köpte den till en dvärg pudel men den var för liten...passar bättre till en toy eller liknande ras. Också den är knappast använda. De är både värme-fodrade och vattentäta. Den lilla 150 kr, den stora 350 kr. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
350 kr
Blocket.se

Hundpassning from 1/8

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
DU: passar min hund hemma hos dig när jag jobbar (från kl 07-16.30 eller 13.30-22.30) jag jobbar oregelbundet inom äldreomsorgen. Hunden är en okastrerad greyhound på 9,5 år, genomsnäll i sinnet. Det behövs inga långa promenader under dagen, ditt sällskap och lite kel och kliande bakom örat och han är nöjd! Krav: du bor i Munkebäck, Kålltorp eller Björkekärr. Vi kommer överens om priset då du mailat mig om hur din situation ser ut, kanske är du student eller pigg pensionär?
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj