Quantcast
Till salu inom: ”

greyhound omplacering säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Greyhound
F

Tidigare annonser till salu

Jag söker en tik av större ras. Tiken måste gå ihop med andra tikar då jag 2 st hemma. Min ena tik är gammal och kommer nog snart att gå ur tiden och det är därför jag söker en till. Det jag erbjuder är lugn och ro med mycket promenader och bus. Hon måste kunna lämnas hemma upp till 4 timmar utan en massa skäll då jag bor i lgh. Mina hundar följer alltid med mig vart jag än ska. Jag är inte intresserad av bruksraser utan endast sällskapshund. Skriv och berätta om vad Du har och vill omplacera. Jag har inte bråttom för detta ska bli bra från början och hunden ska trivas hos oss och vi med henne. Mina hundar är en Grand Danois och Greyhound. Jag inte intresserad av mindre hundar eller dessa raser: amstaff, schäfer, dobberman, rottweiler och blandningar av dessa raser!!
Omplacering av en blandras tik(schäfer,bordercollie,kelpie,greyhound) 3 år i april-14 och en han hund 2 år i dec-13 (Leonberger,schäfer och gordonsetter). P ga av sjukdom med många och långa sjukhus vistelser. Ej problem hundar. Jag är noga vart hundarna hamnar,EJ TILL NÅGON UNDER 30 ÅR!! Maila vid intresse och mer info.. 1000 kr/hund Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Snäll, mysig tik söker Fodervärd 1 - 2 månader (beroende på överenskommelse) (vid en bra familj så eventuell!! omplacering) En Tik vid namn Diva på snart 3 år som är raserna: pointer, sibirien huskey, bordercollie och greyhound. (vad vi vet) Har tidigare omplacerats 4 ggr på grund av att hon är en hund som behöver en tålmodig ägare och mycket tid träning och motion. Jag & Min sambo har haft Diva i snart 2 år och vissa förbättringar och framsteg har vi åstakommit. Divas possitiva sidor då hon känner sig trygg och hemma: - Glad och avslappnad då hon är hemma och på platser som hon besökt många ggr - Glad och avslappnad då hon är bland folk (tjejer och killar) hon känner sig trygg med. - Trygg och glad då hon får springa lös i skogen och på öppna områden - Går ihop bra med andra hundar - Går bra att gå med utan koppel i skog och öppna ytor. Divas problem som man behöver ha tid, tålamod & jobba med: Kan man gå igenom vid eventuell träff. I somras skaffade vi en hundvalp, en tik och dom har gått jätte bra ihop hela tiden sovit lekt och busat tillsammans utan problem, men Tindra (valpen) har nu nyss fyllt ett år och precis börjat löpa och i samband med löpen så har flickorna börjat bråka mer. och vi måste undersöka var problemet ligger. om de är hos diva , tindra eller oss själva? (OBS! pris är inte viktigt, de viktigaste för oss är ett bra hem med någon som verkligen kan ta hand om hon. Helst ute på landet av vuxna hundkunniga människor) Hör gärna av er vid intresse!
Vi har nu bestämt oss för att omplacera våra Greyhounds, f.d. kapplöpningshundar Dart 5 år Monza 6 år Vid intresse ring för mer info.