Quantcast
Till salu inom: ”

grind för kamin jula säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

safety grind

Stockholm
4 längder

Trollhättan
ljusstake

Falun
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Flex 5 är ett system av flexibla panelenheter. Används med fördel till exempelvis kamin eller öppen spis. Grinden skruvas man fast i vägg eller dörrkarm. Grinden kan, med hjälp av barnsäkra väggbeslag, lätt häktas av väggfästet när man behöver fri passage mellan hemmets rum. Även kan man öppna grinden på en dörr med barnsäkra låssystem. När grinden ej används kan den lätt vikas samman. Flex 5 består av 4 panelsektioner, 1 dörr och 2 väggbeslag. Grinden är 75,0 cm hög. Helt komplett och i nyskick Mer information: http://babydan.com/default.aspx?id=1076&recordid1076=84 Vi har ett rökt- och djurfritt hem. Kan även hämtas i Skokloster (Uppsala Län)
Säljer vår BabyDan Flex 5 som vi har haft framför vår kamin, men som även kan användas som grind mot trappa. Bra skick, hög "trygghetskänsla" och enkel att öppna med en hand. Från BabyDans hemsida: Flex 5 är ett system av flexibla panelenheter som kan användas på många olika sätt bl a som en grind framför en öppen spis. Grinden kan, med hjälp av barnsäkra väggbeslag, lätt häktas av väggfästet när man behöver fri passage mellan hemmets rum. När grinden ej används kan den lätt vikas samman. Flex 5 består av 4 panelsektioner, 1 dörr och 2 väggbeslag. Sektionen med dörr skall monteras i mitten. Grinden är 74,8 cm hög Mer info: http://babydan.com/default.aspx?id=1076&recordid1076=84
Baby Dan Flex-grindar. Nypris 1195 & 1595:- Smart sektionsgrind från danska Baby Dan. Grinden består av ett antal sektioner varav en är själva grinden som är öppningsbar. Den skruvas fast i väggen och är efter monteringen enkel att häkta av från sina väggfästen. Grinden kan till exempel användas för att skydda barn från att bränna sig på en kamin eller vid en öppen spis, eller breda trappor. Förlängningar finns. Grinden kan vikas ihop när den är lossad från väggen. Väggfästen saknas på en av grindarna. Säljes i par.
Flex 5 från BabyDan är en sektionsgrind som kan användas för att skydda ditt barn från kaminer, spisar eller större öppningar. Flex 5 har fyra fasta delar+ en del med öppning. Det går att ta bort sektioner för att göra grinden mindre till storleken. När grinden inte används går det även att haka loss den, utan att behöva montera bort fästena. Den består av totalt 5 sektioner och en grind samt beslag att skruva fast i väggen, de är nya i förpackningen och aldrig använda Längd: 90 - 300 cm. Höjd: 74,80 cm. Varje sektion är 60 cm. Färg Koksgrå (svart) kartong kvar. 800:- ej prutmån! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.