Quantcast
Till salu inom: ”

gungfåtölj säljes

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu säljer jag min fina svarta skinnsoffa och sköna fåtölj i äkta skinn från Finnskinn. De har tjänat mig sedan 2002 och är i fint skick. Fåtöljen är en gungfåtölj som stannar då man har den i utdraget läge med fotstöd. Båda är mycket sköna! Jag köpte dem för cirka 25.000 kronor. Nu när de har några år på nacken säljer jag dem för 3000 respektive 2000 kronor. Priset kan diskuteras vid snabb affär. Kan maila fler bilder vid intresse eller kom och titta! Vänligen Emelie
En grön Karlastad Fåtölj från Ikea i princip oanvänd. i väldigt bra skick, som ny. 1000 SEK Gungfåtölj i rottingmaterial. Vridbar med madrassunderlag för god sittkomfort. Passar i vardagsrum, sovrum och på en skyddad uteplats. Stommen har spruckit och vridplattan måste fixeras. Det går att använda den som den är men den kan göra stabilare med lite reparationer. 350 SEK Finns att hämta i Högdalen.
Svart soffa med rutigt mönster i vit/ beige med ekben samt mässingshjul. Har en böjd form och kommer från Mio. 240 cm bred. 4000 :- Två stycken Reline snurr- och gungfåtöljer med vilofunktioner i svart. Från Jysk. 600 :- 1 st / 1000 :- 2 st Soffa i gul mocka med fasta dynor. 220 cm bred. 1000 :- Tar inte emot mejl, nås endast via telefon. 0704641681 Åsa Pettersson
Jag säljer min trevliga gungfåtölj i grått tyg, på grund av platsbrist. Det känns trist att göra sig av med den, men den platsar inte i min nuvarande lägenhet. Dessvärre har min katter rivit lite i tyget, vilket har gjort den något noppig. Tyget är i övrigt i gott skick! På baksidan finns en dragkedja så att man kan ta av tyget och tvätta det. B: 70 cm L: 110 cm H (rygg): 60 cm Jag kollar min mail varje dag! Om annonsen finns kvar, finns fåtöljen kvar.
Gungfåtölj i ett ljust grågrönt tyg med kort lugg (plysch?). Armstöd och medar i mörkt trä, kanske valnöt. Gissar att den tillverkats på 40-talet. Den är mycket skön att sitta i, sitsen är inte det minsta nedsutten. Fint bruksskick. De svaga streck som syns på tyget har uppstått på grund av att lådor stått på den resp stått tryckta mot den, jag har svårt att tro att de är permanenta.

... eller prova att söka på ikea gungfåtölj lillberg