Quantcast
Till salu inom: ”

hörnsoffa kök säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej Lägenhet uthyres under sommaren, 2 juni-slutet av augusti/början av september. Denna stora 1:a ligger längst upp i fastigheten(hörnlägenhet) med stora fönster och balkong som går runt vardagsrummet. Rymlig hall med goda förvaringsutrymmen, Nyrenoverat kök med matbord, nyrenoverad inbyggd garderob, stor hörnsoffa och 140 säng. Hyr endast ut till icke rökare, inga husdjur, goda referenser krävs. Skriv en kort beskrivning om dig själv så återkommer jag. Jacob
Hyr nu ut 2 rum i min 4:a ett stort 18 kvm och ett lite mindre. Det stora rummet har en stor hörnsoffa, tv och säng. Diverse möbler, garderober och en fantastiskt stor och solig balkong som är endast din. Man kan med fördel bo 2 st hyran gäller per person. Det bor 2 andra tjejer i lägenheten som ni delar toa och kök med, fullt möblerad. Bredband, tv och el ingår i hyran. Inflytt kan ske ganska omgående.
En rymmlig trea på tredje våningen med ett stort sovrum och ett lite mindre. Köket är stort med ett köksbord som har plats för 4 med utdragsskiva går det sitta upp till 8st. Badrummet har badkar. Stora rummet har en väl tilltagen hörnsoffa där lätt 6st får plats och det finns även en fotölj med pall. TV är en 32 tums med comhem ca 20 kanaler och dvd/vhs, Bredbandet är 100 mbit. Finns fast telefoni som vi kan komma överens om ni vill använda.
Lägenhet på Kungsholmen uthyres omgående och två månader framåt. Kan inte blir mer centralt boende än så här. 5 minuters promenad till centralen, 20 meter från Rådhusets tunnelbana. Mycket bra lägenhet för turism. Är möblerad med stor hörnsoffa och bord, samt kök och WC. Dusch finns utanför lägenheten i korridoren. Närhet till Stadshuset, centralen, Kungsholmens fina grönstråk och restauranger. Inga husdjur är tillåtna i lägenheten och inte heller att röka i lägenheten är tillåtet.
Fräsch möblerad tvåa på 60 m2 uthyres under "O-ringen-veckan" (fredag 20/7 - lördag 28/7) Möjlighet att hyra lgh fler/färre dagar finns. En dubbelsäng (180 cm), en enkelsäng (90 cm) och en stor hörnsoffa med sovplats för 1-2 personer. Det finns även möjlighet att lägga ut extra madrasser. TV med 18 kanaler, internet, kök med diskmaskin, badkar med dusch, balkong. Lägenheten ligger vid Högskolan. Pris: 4500 kr För mer info ring eller maila.