Quantcast
Till salu inom: ”

hagström bas säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hagström IIB, serienummer 6334xx troligtvis en 65:a basen så klart är sliten då den har ett par år på nacken, elektroniken funkar dock med lite rassel i volympotten stallmicken har tappat en "polskruv" det sitter som små "täcklock" över magneterna, den ena är borta halsen är ganska sliten i lacken på baksidan, men hals & band är för övrigt fina för sin ålder dock har någon filat ett jack vid 5:e band, troligtvis för att den saknar sidomarkeringar på halsen Högupplösta bilder http://www.dropbox.com/gallery/2522158/1/Hagstr%C3%B6m?h=b66cc8
Fler bilder hittar du här http://no1guitar.se/index.php?id_product=80021&controller=product Vi skickar med bussgods och frakten ingår. Om du förbetalar till vårt konto i SE-banken betalar du inget extra men om du vill att vi skickar den mot efterkrav tillkommer 65.-. No1 Guitarshop är en specialaffär för gitarrintresserade. I vår butik har du mer än 250 nya, begagnade och vintage gitarrer att välja mellan. Vi har öppet hela sommaren 11-18 vardagar och 10-14 på lördagar. Vi ligger vid Avenyen/Götaplatsen i centrala Göteborg alldeles bakom Stadsteatern. Länk till karta https://maps.google.se/maps?q=No+1+Guitarshop+Leif+Lundb%C3%A4ck+o.+co&ie=UTF-8&ei=AiyoUZ2dJ8mu4QSwlIHIDQ&ved=0CAsQ_AUoAg
Hej! Nu säljer jag min bas Hagstrom FXB 520! Den har endast varit med på en repsession och är då i princip oanvänd! Väldigt skön i handen. Lättspelad. Perfekt all-around rocksound. Säljer den pga att jag helt enkelt inte använder den. - Två st Humbucker mickar - Hals i lönn - Greppbräda i Resinator wood - 22 band (Nypris 4895kr)
Fender Precision Sunburst 1964 serienummer L 22626 med originalcase. Hagström importerade Fender utan fodral på den tiden och tillverkade sk. Järna-case i Sverige. Dessa ses som originalcase. Jag har ägt och spelat på basen sedan början på 70-talet. Det syns att den är använd men den är i ett utmärkt skick och helt original. Alla delar är på plats och potar är original. ( se bilder ). Stämskruvarna spänns medsols och hals och band är i fint skick. Fler bilder kan skickas vid önskemål Jag tar endast emot seriösa svar på detta klassiska instrument som finns i Katrineholm.
Nu ska jag sälja min älskade bas. Basen har endast varit med på ett gigg då jag hoppade in som basist förra sommaren. Jag kan tänka mig att byta mot en elgitarr ex fender, Gibson, ibanez, Hagström eller gitarr förstärkare, kom med förslag. Ett sett med ofärgade strängar och gigg bag medföljer i priset. Nypriset på basen var 14000 kr på Tyresö musik. Fler bilder kan självklart skickas vid intresse. Priset går att diskutera vid snabb affär. Maila vid intresse.