Quantcast
Till salu inom: ”

helig birma uppfödare skåne säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Här är jag, en brunmaskad Helig Birma som kallas Ullis. Jag är hela ett år och fyra månader gammal, men beter mig som tre månader när jag ser en fjädervippa eller ett snöre. Jag tycker väldigt mycket om att kela och om du inte klappar mig kommer jag troligen lägga mitt huvud mot dina tår och kela med dem. Tyvärr kan min nuvarande matte inte behålla mig eftersom hennes nya pojkvän nyser när han är i närheten av mig. Och även om jag ibland springer ut en runda och tittar mig omkring, så vill jag helst vara hemma. Och då nyser mattes pojkvän ofta. Jag har tydligen en väldigt lång och fin stamtavla och eftersom jag inte är kastrerad så tror jag att mina bebisar kan bli riktigt söta. Jag är dessutom vaccinerad, chipad, avmaskad och besiktigad. Dessutom finns det tydligen en försäkring på mig med en "dolda fel" som min uppfödare står för. Hör gärna av dig om du känner att du vill bli min kompis och kan ta hand om mig bra. Hälsningar, "Ullis"
Nu finns det tre honor kvar, två brunmaskade och en blåmaskad. Helig birma, brun- och blåmaskade kattungar, hanar och honor efter utställningsmeriterade föräldrar med stabilt temperament. Kan tidigast levereras efter midsommar då de blivit 12 veckor. Uppfödare med 30 års erfarenhet av uppfödning av birma i liten omfattning. Kattungarna blir omsorgsfullt skötta och socialiserade eftersom matte eller husse är hemma hela dagarna. SVERAK-stamtavla och SVERAK:s regler. Helig birma fungerar oftast bra ihop med andra djur och barn. Eftersom de är mycket sociala behöver de närhet och sällskap för att trivas. Välkommen att ringa eller maila!
Vackra klassiskt brun- och blåmaskade heligbirmakattungar till salu. De kan flytta till nya hem tidigast efter 10 sept då de blivit 12 veckor. Föräldrarna är utställningsmeriterade och har intressanta stamtavlor med bl a importerade katter. Kattungarna har stamtavlor i SVERAK och SVERAKs regler följs med vaccinationer, ID-chip och veterinärbesiktning. Kattungarna blir väl skötta och socialiserade eftersom de oftast har människor till hands med knä att ligga i o s v. Uppfödaren har lång erfarenhet av helig birma efter drygt 30 års uppfödning i liten skala.
Brunmaskade birmaflickan Tempelkattens Bellamie är snart stor nog att lämna mamma och flytta till nytt hem. Från ca 3 april kan det vara läge att bryta upp. Föräldrarna är utställningsmeriterade med intressanta stamtavlor. Bellamie har stamtavla i SVERAK och SVERAKs regler följs med vaccinationer, ID-chip och veterinärbesiktning. Eftersom Bellamie oftast har människor till hands blir hon väl skött och socialiserad med att ligga i knä o s v. Uppfödaren har lång erfarenhet av helig birma efter drygt 30 års uppfödning i liten skala.
Den här stora, lilla birmapojken är handmatad och extremt gosig. Flera gånger varje dag ligger han och spinner i knät tills han somnar. I sitt nya hem behöver han fortsatt mycket närhet och stimulans. Han är blåmaskad, registrerad i SVERAK och säljs enligt SVERAK:s regler. Han är 14 veckor och klar att flytta. Uppfödaren har varit uppfödare av birma i 30 år.