Quantcast
Till salu inom: ”

helig birma omplacering säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Frank, 5år kastrerad helig birmahane söker varaktigt hem med mkt kärlek och möjlighet att få komma o gå in och ut som han önskar. Han är van att vara ute och tycker det är dötrisst när husse flyttade till lägenhet. Typiskt birmatemperament, lugn o mysig. Han är van vid hund och andra katter men inte småbarn och trafik. Bor du i hus på landet utan småbarn är det optimalt. Bor du inte i hus så gör dig icke besvär! Skicka gärna ett mejl!!!
Vår vackra kille Ozzy måste dessvärre flytta. Han är vacker, snäll och go. Med massvis av integritet. Han är en riktig utekatt och måste så förbli. Kattlucka grejar han galant. 5 år gammal. Kastrerad, öronmärkt och vaccinerad. En blandning av skogis, maine coon och helig birma. Kräver viss pälsvård. Lite pyssligt då han är ganska killig på magen :) Han är en älskad familjemedlem men han har valt ut ett mobboffer bland våra andra katter och så kan vi helt enkelt inte ha det. Därför måste vi, med sorg i hjärtat, be någon öppna sitt hem och hjärta för denna stiliga herre.
Det är med sorg i hjärtat som vi måste omplacera vår vackra och underbara Matilda. Hon trivs inte längre hos oss och med våra andra katter. Matilda är en kastrerad Helig Birma på 4 år, hon har stamtavla är chipmärkt och håller för utställning. (Har varit utställd tidigare) Hon behöver vara ensamkatt, gärna i en familj med lite större barn som kan leka med henne, något som hon älskar eller hos någon som kan ge henne kärlek och upp-märksamhet. Priset kan diskuteras det viktigaste är hon får det bra.
Jag måste med sorg i hjärtat omplacera två av mina katter pga allergi. Det är en helig birma, utan stamtavla, och en grå/vit/svart-randig bondkatt. Birman är en kastrerad hane på 4 år och bondkatten är en kastrerad hona på 3 år. Honan har fått två kullar innan kastrering. Jag ser helst att dom kommer till samma hem. Dom är vana att gå ute och vill helst att den möjligheten ska finnas. Priset är för båda katterna. Skriv ett mejl och berätta lite om dej själv och vad du kan erbjuda för typ av hem så svarar jag så fort jag får möjlighet.
Mizzy 4,5 år Brunmaskad Helig Birma (kastrerad) Bebbiz 3 år Lilamaskad Helig Birma BEHÖVER AKUT HEM SNARAST PGA. ALLERGI I FAMILJEN Katterna behöver snarast komma till nån som kan ta hand om dem. Viktigast är en snabb omplacering till kattvant hem ! Finns i Ystad Med följer transport-burar, stor kattlåda med tak, leksaker, matskålar mm. mm Hämtas snarast Ira 0706724252 svarar i första hand och har katterna (Therese 0702614450) Svarar INTE på MAIL .... endast telefonkontakt !!!!!