Till salu inom

"helig birma omplacering säljes"

Klippan
Idag

Iller

3 000 kr
Blocket.se
Västerås
Idag

Helig Birma

10 000 kr
Blocket.se
Järfälla
Idag

Supermysig kattunge ragdoll...

5 000 kr
Blocket.se
Örnsköldsvik
Idag

Tre gudomliga Chihuahua-fli...

18 500 kr
Blocket.se
Borås
Idag

Ragdoll/Birma tjejer,

5 500 kr
Blocket.se
Gävle
Idag

Birmakattunge, leveransklar

12 000 kr
Blocket.se
Nyköping
Idag

Underbar blandrashona

5 000 kr
Blocket.se
7 dagar

Omplacering Ragdoll Birma

7 000 kr
Blocket.se
Sjöbo
Idag

Kattungar

2 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Katt  ·  Österåker

Birma omplacering

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Frank, 5år kastrerad helig birmahane söker varaktigt hem med mkt kärlek och möjlighet att få komma o gå in och ut som han önskar. Han är van att vara ute och tycker det är dötrisst när husse flyttade till lägenhet. Typiskt birmatemperament, lugn o mysig. Han är van vid hund och andra katter men inte småbarn och trafik. Bor du i hus på landet utan småbarn är det optimalt. Bor du inte i hus så gör dig icke besvär! Skicka gärna ett mejl!!!
1 000 kr
Blocket.se
Katt  ·  Trosa

Omplacering av Ozzy Osburne

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Vår vackra kille Ozzy måste dessvärre flytta. Han är vacker, snäll och go. Med massvis av integritet. Han är en riktig utekatt och måste så förbli. Kattlucka grejar han galant. 5 år gammal. Kastrerad, öronmärkt och vaccinerad. En blandning av skogis, maine coon och helig birma. Kräver viss pälsvård. Lite pyssligt då han är ganska killig på magen :) Han är en älskad familjemedlem men han har valt ut ett mobboffer bland våra andra katter och så kan vi helt enkelt inte ha det. Därför måste vi, med sorg i hjärtat, be någon öppna sitt hem och hjärta för denna stiliga herre.
0 kr
Blocket.se
Katt  ·  Täby

Omplacering av birmahona

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Det är med sorg i hjärtat som vi måste omplacera vår vackra och underbara Matilda. Hon trivs inte längre hos oss och med våra andra katter. Matilda är en kastrerad Helig Birma på 4 år, hon har stamtavla är chipmärkt och håller för utställning. (Har varit utställd tidigare) Hon behöver vara ensamkatt, gärna i en familj med lite större barn som kan leka med henne, något som hon älskar eller hos någon som kan ge henne kärlek och upp-märksamhet. Priset kan diskuteras det viktigaste är hon får det bra.
2 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Två katter för omplacering

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Jag måste med sorg i hjärtat omplacera två av mina katter pga allergi. Det är en helig birma, utan stamtavla, och en grå/vit/svart-randig bondkatt. Birman är en kastrerad hane på 4 år och bondkatten är en kastrerad hona på 3 år. Honan har fått två kullar innan kastrering. Jag ser helst att dom kommer till samma hem. Dom är vana att gå ute och vill helst att den möjligheten ska finnas. Priset är för båda katterna. Skriv ett mejl och berätta lite om dej själv och vad du kan erbjuda för typ av hem så svarar jag så fort jag får möjlighet.
500 kr
Blocket.se

2 Birmahonor AKUT OMPLACERING

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i Igår
Mizzy 4,5 år Brunmaskad Helig Birma (kastrerad) Bebbiz 3 år Lilamaskad Helig Birma BEHÖVER AKUT HEM SNARAST PGA. ALLERGI I FAMILJEN Katterna behöver snarast komma till nån som kan ta hand om dem. Viktigast är en snabb omplacering till kattvant hem ! Finns i Ystad Med följer transport-burar, stor kattlåda med tak, leksaker, matskålar mm. mm Hämtas snarast Ira 0706724252 svarar i första hand och har katterna (Therese 0702614450) Svarar INTE på MAIL .... endast telefonkontakt !!!!!
1 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj